-
pro zuzz
prosim te co to tady kecas.lindsay nechodí s brusem to by musel být pedofil -
Lindsay je nejlepsi
Lindsay na vzdory vsemu mi pripada super je mi jednote ze fetuje nebo moc pije ja si myslim ze se z toho dostane ze si to casem uvedomi verim ji presto vsechno ale ma super filmy!! Ja ji mam rada takova jaka je me to nevadi *4* *4* *4* *4* -
-
Re: Lindsay je nejlepsi
ano to je presne tak ma super filmy ale o tom alkoholu sem teda nevedel ale co je to jeji život ale je škoda že takhle mlada a pěkna slečna si takhle zahrava ze životem -
-
Re: Re: Lindsay je nejlepsi
no já bych řekla že má sprostý fotky a neví nikdo jestli je ještě v léčebně??? *7*
-
-
Re: Lindsay je nejlepsi
mám lyndsay lohan ráda ale nic proti hilary duff je o moc lepší!! *1* *1* -
-
Re: Re: Lindsay je nejlepsi
No hele pozor tady píšeš že ti je jedno že fetuje ale POZOR dneska,nebo včera to bylo 100 kdy je Lindsay střízlivá a její rodina a přátelé tvrdí také že Lindsay dělá obrovské pokroky *3* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Lindsay je nejlepsi
konečně -
no tak to je dobre -
zapomněl jsem napsat že to je 100 DEN
-
-
-
-
Linday je prý pekne namyslená...ale nevypadá tak...že?ale jj...je to tak :( =o)
-
Lin
A co se týče Lin a toho alkoholu a všeho,je to její věc.Každej se určitě občas ocitne na dně a každý to řeší jinak.To že brala drogy není nic neobvyklýho,každej si za život něco zkusí.Ona si to narozdíl od některých muže dovolit protože má spoustu peněz na kontě a kdykoliv se z toho dostane.Jinak je Lyndsay dobrá a moc ji fandím. -
-
Re: Lin
větu: ".Ona si to narozdíl od některých muže dovolit protože má spoustu peněz na kontě a kdykoliv se z toho dostane."
snad ani nemůžeš myslet vážně? Myslíš že odvykání je taková brkačka? Jako že luskneš prsty, z účtu ti zmizí pár milionů a je po všem? Holka ty se ještě v životě budeš muset hodně učit... Závislot je otázka psychiky, nikoliv peněz. Pokud nebude mít vůli, ani miliony dolarů ji nevytrhnou. A naopak normální člověk na odvykání nepotřebuje šestimístnou sumu. *3*
-
-
LL in Czech
Stránky pro všechny fanoušky této americké náctiletky: http://ll.ic.cz/ -
:*
Má Lindsay Sourozence ?????????? :) -
-
Re: :*
má 3 *4* -
-
Re: Re: :*
dííííík :* *14* -
-
Re: Re: Re: :*
jj jeden je i na osobkách aliana lohan.
-
-
-
-
snad nejůžasnějši herečka jakou znám moc krásná!!!!! jo jentak mimochodem filmeček ,,Zpověď královny střední školy! opravdu doporučuju!!!!!!!!
-
ja mam vsechny filmy s lindsay a tad si preju k vanocum muj autak brouk.kdo patri mezi fanouky lindsay at mi napise na mail Lola.step@seznam.cz a muzem si o ni pokecat tak zatim ahoj holky napiste :)
-
Music
hraje dobre i zpiva hlavne ty srandovni filmy sni:) *1* *1* *15* *15* *15* -
ach jo
evim proc tadyk nekoho urazit kdyz o nem nic nevite mozna ze lesba j ale je fajne a je to krasna holka takze se koukejte na sebe vy kostta a upne souhlasim s neprihlaseny verunka ma pravdu pa *16*