Přejít na výpis diskuzí

Lindsay Lohan

OSOBNOST 31.12.2006 
665 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • lili

je to super herečka *3*
  • Prostě prachy

Za to můžou prachy, prachy, neví co s tím mají dělat, tak prostě chlast, drogy. Ten kdo je normální, žije od výplaty k výplatě, tak na drogy nemá ani pomyšlení!!!!!!!!!!!!
    • máš recht mařenko :-)))))tak to prostě je !!!!!!
  • Je to kráva!! Co na ní vidíte? *16*
  • lenullka

Linday

Lindsay je pěkná holčína *14* Je dobře, že už nebere žádné drogy. Jsem strašně moc rááda, že je se Sam. Moc jim to sluší!! *4*
  • lindsay je naozaj kvalitna herecka, aj ked som ju najprv kusok odcudzovala za tie jej niektore fotky, ale uvedomila som si, ze to patri k showbyznisu, takze jej drzim palce nech sa v nom udrzi co najdlhsie....
  • Lindsey

je super herečka a já jí mám moc ráda *3*
  • anetka26

Editace

*3* Pls nevíte někdo, jak se dá upravit filmografie herce a nebo kdyz upravuju film tak jak se da upravit clanek: HRAJI. Pokud to jde, dík. :)
    • hanulik77

♥♥♥

lindsay je uplne uzasna herecka je to moje moje nej herecka a verim ze vase taky je vazne suprova MILUJU JI!!! a vubec me nevadi ze je lesba nekomu se proto hnusi, ale ja si teda myslim, ze je to jeji vec ne? *14* *14* *14* *14*
      • hanulik77

Re: ♥♥♥

ni c proti, ale nejde sem dat hodnoceni za1 *9* *13* *9*
  • =)

Všechno nej =)
  • Mrs.Wesley
    Jestli se vám líbí Paul Wesley z the vampire diaries tak se prosím staňte jeho fandou
  • mno jakože zas až tak mocinky velka hééérečka neni.ALE DRŽIM JI PALEČKY. *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit