-
Asi smantha ronson
-
kocicka
Je moc krásná ,mám rád všechny filmy ,kde hráje :-* -
c
jestli je lesba to mi je jedno ať si je třeba na blechy a je hroooznnáááááááááááá *9* *9* *9* *9* *13* *13* *16* *8* *1* *9* -
-
Re: c
jedinej kdo je tu hroznej si ty! *10* -
Re: c
máš pravdu *16* *8* *4* *5* *5* *7* je hrozná
-
-
Lindsay je super :-)
Já ji strašně zbožňuju. Obzvlášť se mi líbila ve filmu MEZI NÁMI DĚVČATY!!!... -
fámy
pokud ste takový knedle a uverili jste ze je lesba tak teda to je mi vas lito,je to jen tak aby na sebe upozornila
navic kde mate dukazy ze je lesba! *13*
a pokud ma nekdo na ni icq a jestli nekeca ale to asi nikdo nebude mit tak pls mi ho napiste rad bych ji napsal proc to dela? *7* -
-
Re: fámy
Zapátrej v časopisech. Třeba v jednom starším Tv magazínu bylo foto Lindsay a té její přítelkyně, když se líbaly.
-
-
parada
piča je to kunda hned bych si s nu potykal -
-
Re: parada
jsi trapnej -
-
Re: Re: parada
reknu vam ze lindsay lohan je moje pipka miluji jeji filmy a ma suprovy skladby!!!to ze je lezba no a co??to ja jsem taky a nikdo me neodsuzuje''at si klidne kazdej mysli co chce,protoze mi lezby jsme samy sebou!!fandim ji ze vsech sil...jinak se prej rozesla se semanthou ronsonn ale dala se s ni zpatky dohromady...to nemela delat,ptotoze ji sam akorat tak dela zarlivy sceny...nemusim ji nemam ji rada'''ale lin je pro me nej!! *14*
-
-
-
Lindsay Lohan
Je to super herecka na filmy s ni se muzu divat porad ma fakt talent!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Jessica
je super a je to dobra herecka a ma hezky filmy napr. MEZI NAMI DEVCATY nevim jestli to znate ale jestli ne tak se kouknete je proste bozi!!!!!!! -
filmy
Ahojik prosím vás nevíte někdo kde seženu ty filmy Dramarama a Get a clue?? tady se o nich píše ale já je nemůžu nikde sehnat..ani zmínka o nich.. děkuju -
mmm.....
piper002 máš pravdu me je Lindsay také mocinecky lito.