Přejít na výpis diskuzí

Lindsay Lohan

OSOBNOST 31.12.2006 
665 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Lindsay je fakt hezká chtěla bych tak vypadat
  • hmmmmmmm

Když porovnám její fotky z doby cca před 3 lety a dnes... *7* *13*
    • Re: hmmmmmmm

To jo no, hodně se změnila...dřív byla taková roztomiloučká, teď je zase víc sexy...
  • Lindsay

Lindsay je vážně talentovaná mladá holka. Viděla jsem s ní pouze dva filmy: Past na rodiče,-kterej teda můžu vážně vidět několikrát za sebou,skvěle tam stvárnila roli dvojčete-a potom mezi námi děvčaty,kterej se mi taky moc líbil. Párkrát jsem taky slyšela její boží písničky a k tomu i klipy...nemám slov!!! Zatím se jí daří,má dost fanynek,ještě by se o ní mohlo víc psát a nemělo by to chybu!!! Pa
  • Ach jo...

...si pripadam jak pubertak...Ona je fakt super...to uz se mi dlouho nestalo...
  • piper002

...

nechápu ty z vás, kteří nemáte nic lepšího na práci, než tady na někoho plivat špínu! jaký život to žijete?nikdy jsem nechápala proč s tím někdo ztrácí čas, a že to někoho vůbec baví.co z toho máte? Upřímně měli byste se zamyslet, můžete svůj čas využít i lépe, například zajímat se o někoho, koho máte opravdu rádi a neponižovat jiné.Lindsay je prostě jenom člověk, já ji mám ráda a je mi líto, že dopadla špatně, ale každý dělá chyby, neumíte si vlbec představit, jaký život to musí být, neustále pod dohledem médií.Budte rádi že vy vedete jakžtakž normální život...
    • Tereza
      Je to strašná osoba! Ano, možná v některých filmech dobrá, ale jinak? Nenese na svou osobu dobrou pověst a může si za to jen ONA sama! Kdyby se takovéhle skandáli týkali "obyčejného smrtelníka tak by jste ho tady ukamenovali, ale protože se mluví o Lohan tak je to strašná chudinka, která za nic nemůže! Né za vším hledej média! Jak si život zařídí takový ho má! Je plno herců nebo zpěvaček, kteří jsou populární a přesto bez sebevětších skandálů! Přesně jak tady někdo psal. S penězma neví coby! Ale peníze nejsou vše!
      • Víš co já bych chtěla vidět tebe obklopenou haldou novinářů na každém rohu!!! Jako pochybuju že spousta z vás si tady umí představit její situaci protože se vsadím že to nemá vůbec lehký...A to že tady začne někdo předhazovat tyhle kecy je fakt hrozný...Jako ty tady mluvíš o někom koho vlastně vůbec neznáš a ten kdo je její fanoušek nebo zná její písničky třeba...Ví že je to prostě o něčem jiném...Je to o tom pocitu co v tobě zanechá ale pocity ti asi nic neříkají co :/...
      • Prosimtě, co tu plácáš!!!Ty jsi úplně bezchybnej člověk a nikdy jsi nezakopla nikdy nikoho nerozzlobila a nikdy neprovedla žádnou blbost! Tohleto není možný Lindsay je člověk! Ne zpívací a hereckej robot! A i kdyby, robot se taky někdy porouchá!
    • Re: ...

Jojo, to musím oznámkovat za 1. :-)
    • matthew.k

Re: ...

tak a tady to máte, hezky řečeno *4*
  • lin ma celkem talent aji je v poho na pokec vim to pac bydlim tri roky v new yorku a obcas jedu za otcem do cr.jezdim taky za tetkou do l.a.lidi ze showbysnysu sou celkem v pohode az na nektery vyjimky *5*
  • neví někdo jak se menuje její mladší brácha?? *7*
  • Boží

Lindsay je moc skvělá!Krásné zpívá a bezvadně hraje!!!Prostě jedna z nejlepších! *3*
    • Re: Boží

Toť věc názoru - pro mě má zpěv průměrný (její hlas není ničím vyjímečný - neurazí ani nenadchne) a co se týče herectví - nic moc, ale věřme tomu, že zatím nedostala tu pravou roli.
  • soninek

??

ahoji...hele?... jak to je s její orientacíí?? *7* *7* *7* *3* *3* *3*
    • ajulina

Re: ??

tak asi je bisexualka .... *5* *3*
      • dominikforever

Re: Re: ??

je na prachy!! to hlavně!!
        • ajulina

Re: Re: Re: ??

a kdo ted není? *7*
          • Re: Re: Re: Re: ??

jako lady gaga je upe supr kocccooo........vy si myslite ze je neaka kunda??tak se kouknete na miley cirus to teprve kundu uvidite.....lady gaga je pste nej zpevacka *14*
            • ajulina

Re: Re: Re: Re: Re: ??

co?? sem nejak mimo... *1* lady gaga?...pros to sem tahas? *1* *16*
  • cool

lindsai je fakt bezva *3* *14* *5* *9* *5* *15* *8* *8* *5* *5* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší