-
Ach jo! Milovala jsem jí♥!.. co se to sní stalo?!:( Drogy jsou svině!:(..Ale ona má důvody!..:(( Držím jí palce ať se z toho dostane♥!! Je to můj vzor od malička..ale teď nad tím uvažuju!:'(♥ Každej si přece zaslouží 2 šanci..tak i Lindsay!..Ona se z toho dostane,věřte mi!.. Třeba nebude už tak krásná jako dřív..ale jednou to bude zase ONA!♥..
#believeinyourselflindsay ♥!! -
-
Taky jsem ji měla ráda a byla hezká doufám že se z toho dostane byla by to škoda kdyby ne *10* *13*
-
-
joohny
ahooj hele nevíte někdo jak bych se kní dostal blíž jakože nějakej chat sní nebo tel. atd dík aza odpověd *3* -
-
Re: joohny
promin ty nejsi krava- myslim avrilie
-
-
prosím vas nema te někdo její cd moc bych si ho poslechla moje e-mail adresa je tam nahoře moc dík !! je fakt supr !!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Ach jo...
Vy lidi jste tak naivní. Ona to normálně dělá schválně, ty průšvihy. Samozřejmě že je těžký, se z toho všeho dostat. A ona měla ještě k tomu dost hrozný dětství, ale je slavná, tak dělá skandály, to je tipický... Myslím, že když si někdo myslí, že bez těch průšvihů by se o nich nepsalo, tak jsou hlopý... *5* *5* *3* *4* *14* *14* -
-
Re: Ach jo...
Ona to normálně dělá schválně, ty průšvihy si normální co ty víš??? *7*
-
-
heeej
jj lindsay je krásná dobrá herečka aspon pro mě a komu se nelíbí at sem nepíše nikdo ho nenutí každej hledá akorát chyby na druhym skuste se cítit v její roli má spoustu peněz a ty vás změněj myslim že většina z vás né-li všichni by dělali totéž
zdá se mi fakt nechutný jak lidi baví pomlouvat druhý je to jednoduší co??fakt čekám na nějaký krypli kteří zas napíšou ty kecy jinak všechny zdravim *3* -
prý
Prý že je to bisexuálka,protože měla tolik přítelů a teď má nějakou Samantu nebo co *1* -
Lindsay je naprosto úžasná!!!Její filmy, písničky....Prostě všechno!!!!
-
blog-soutěž
Čau...mám blog a tak bych vás chtěla poprosit, udělala jsem tam soutěž...O nejlepší herečku/zpěvačku tak mě napadlo jestli by jste nechtěli zaslat foto jako s Demi nebo jestli máte někoho lepšího a já bych to přidala do blogu. Prosím, je to moje první soutěž ;)
tady je odkaz....
www.ladyrohlik.blog.cz/co-udelat- soutez
A tam jsou i pokyny -
SOUNDTRACK
Plosim plosim.....nevite kdo zpívá pisničku, hraje ve filmu mezi nami děvčaty, když ten organizátor ukazuje Rianovi podpis od Tess/anny na zadku....a pak jak Tess/Anna přichází do toho baru kde pracuje Jake. Moccc plosim...v soundtracku totiž myslim neni.Dik moc -
hollywoodská hvězda
je to nejlepší americká herečka *1* *1* *4* *15* *4* -
-
Re: hollywoodská hvězda
mno to nwm nej určo není, nemám proti ní nic a hraje celko v poho ale když neposuzuješ její vzhled ale hraní tak to určitě není nej herečka *13* *5*
-