-
Lindsay je nejlepší!!!
Lindsay Lohan je skvělá a krásná herečka a zpěvačka...miluju její filmy a líbí se mi i jak zpívá....někdy bych jí rád potkal osobně!!! *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Lindsay je nejlepší!!!
miluji ji a miluji její klip RUMORS A co vy *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Lindsay je nejlepší!!!
Taky kámo....
-
-
Re: Lindsay je nejlepší!!!
taky miluji lindsay a rad bych se sní potkal nejsi vtom sam věř *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
Lesba Lohan
Prý je to lesba.Podle mě je to ale její věc.Herečka je to dobrá. -
-
Re: Lesba Lohan
ale ona není lesba -
No jo když to napíše bulvár....tak je na tom většinou minimum pravdy....já si teda myslim že je normálně na kluky... *14* -
Presne, je to jeji vec.Hlavne kdyz bude stastna, ja ji budu mit porad rada.Nevite nekdo jestli chysta novou desku??tu posledni vydala uz hodne davno...
-
-
.
je hrozná vůbec se mi nelíbí fáákt hnuska nechápu co na avidíte vždyť je hrozná neumí vůbec zpívat*9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *13* *13* *13* *13* *10* *10* *10* *10* *8* *8* *8* *8* *8* *8* -
-
Re: .
No jo no, závist je hrozná věc...
-
-
najlepší a nejhezčí
Je nejkrasnější na světě je dobra herečka teda výborná a hezky zpívá já jí prostě sbožnuju. *14* *14* *14* *14* -
-
Re: najlepší a nejhezčí
je supr ja ji taky miluju a co píše bulvár je většinou na 100% lež bulváru jde jenom o prachy a ne o pravdu věřte *14* *14* *14*
-
-
hmmmmmmm
Když porovnám její fotky z doby cca před 3 lety a dnes... *7* *13* -
-
Re: hmmmmmmm
To jo no, hodně se změnila...dřív byla taková roztomiloučká, teď je zase víc sexy...
-
-
hmmmmmmm
Já teda nevím, ale mně tato slečna přijde jako odstrašující příklad toho, jakou kreaturu můžou z velmi pěkného člověka udělat drogy *9* *9* *9* *8* !Smutný případ... -
dini
kur.va to je baba tu chcu potkat *14* -
ddddd
Přijedu se na ní kouknout *14* -
JEdno
Me by bylo jedno jestli voni nebo ne ale mrda*l bych ji porad :-) -
-
Re: JEdno
Jo tak ty jsi Borec :) ale taky bych ji daval :-D *1* *14*
-
-
HOVNO
LINDSAY SMRDÍ JAKO HOVNO *1* -
-
Re: HOVNO
Chudáku splet sis jména tam mělo bejt tvoje...my víme....už jseš na tom špatně...řekni mamince ať tě už nepouští na počítač...pak budem všichni rádi.... *3* -
Re: HOVNO
hlavně že ty vonis aspon ma na ariel ne jako ty -
k
hlavně že ty voníš
*16*
-