Přejít na výpis diskuzí

Lindsay Lohan

OSOBNOST 31.12.2006 
665 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Prosíííím

*14* Kdo má rád Lindsay Lohan *14* http://maggie6.blog.cz/0803/5-a-posledni-kolo-souteze-o-nej-celebritu#komentar

Prosíííím Jsem tam s Lindsay
    *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4*
  • Lindsay Lohan

Ahoooj sháním vše o Lindsay Lohan plakáty a tak dále i autogramy.....Kdo něco takového má at mi napíše tady...a já se sním pak domluvíím budu mooc ráda a Lindsay miluju *14* *14* Díík a Ahoj
    *1*
    • Re: Lindsay Lohan

caw mam neco o lindasy lohan poslu aj fota jestli chces
  • mám její autogram i sbírku!

Ahoj všichni fanoušci Lindsay...no četla jsem že tu nejsou jen její fanoušci, ale určitě se tu najde někdo, kdo jí má skutečně rád...já jí ráda mám a tak jsem si sehnala její sbírku i autogram..ikdyž musím uznat že to nebylo nic lehkého a bez příbuzných co pracují s celebritami bych to nezvládla...dlouho jsme budovalá sbírku Lindsay, ale nemám ji jen jednou!A tu skvělou sbírku můžeš mít i ty!!!!Pokud máš LKindsay skutečně ráda napiš mi na mail potrhanyENDY@seznam.cz *4*
  • Kozy

pěkný kozy!! *14* *14* *3*
    • Re: Kozy

to jo hochu máš pravdu
  • chudák

Je to fakt škoda, já jí mám hrozně ráda, je pěkná, ale je škoda jak dopadla. Je mi jí líto. Já jí strašně závidím... *14* *9* *7*
  • Lindsay

Nemám ji ráda, protože je hloupá a nafoukaná, bere drogy a chlastá. Narozdíl si ale myslím, že má taky nějaký talent, a proto je škoda, že takhle dopadla. Vybírá si špatné filmy..Copak ta holka nevidí, v jakých hraje ,,sračkách´´ ??? *9*
    • Re: Lindsay

to mas svatou pravdu!!!!
  • Lin nahá- fakt!

Všichni, mám fotky Lindsay, teda pár fotek, ale mám je , jak tam je nahá, sou jí vidět... tekže mi dyžtak napište dybyste je chtěli
    • Re: Lin nahá- fakt!

Tak ty fotky bych teda vidět chtěl :D. Pošleš mi je pls?
  • Lindsay Lohan chci být jednou jako ty strááášně ti závidím

Ahoj já jsem Deniska Němcová jsem hnusná tlustá blbá a smrdím *9* *9* *9* *9*
  • škoda

škoda že tak bezva holka bere drogy a pije *13* *9*
    • Re: škoda

Když bere drogy a chlastá nevím nevím jestli se jí dá říkat bezva holka *13*
  • cool

lindsai je fakt bezva *3* *14* *5* *9* *5* *15* *8* *8* *5* *5* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit