-
Prosíííím
*14* Kdo má rád Lindsay Lohan *14* http://maggie6.blog.cz/0803/5-a-posledni-kolo-souteze-o-nej-celebritu#komentar
Prosíííím Jsem tam s Lindsay
*14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* -
Lindsay Lohan
Ahoooj sháním vše o Lindsay Lohan plakáty a tak dále i autogramy.....Kdo něco takového má at mi napíše tady...a já se sním pak domluvíím budu mooc ráda a Lindsay miluju *14* *14* Díík a Ahoj
*1* -
-
Re: Lindsay Lohan
caw mam neco o lindasy lohan poslu aj fota jestli chces
-
-
mám její autogram i sbírku!
Ahoj všichni fanoušci Lindsay...no četla jsem že tu nejsou jen její fanoušci, ale určitě se tu najde někdo, kdo jí má skutečně rád...já jí ráda mám a tak jsem si sehnala její sbírku i autogram..ikdyž musím uznat že to nebylo nic lehkého a bez příbuzných co pracují s celebritami bych to nezvládla...dlouho jsme budovalá sbírku Lindsay, ale nemám ji jen jednou!A tu skvělou sbírku můžeš mít i ty!!!!Pokud máš LKindsay skutečně ráda napiš mi na mail potrhanyENDY@seznam.cz *4* -
Kozy
pěkný kozy!! *14* *14* *3* -
-
Re: Kozy
to jo hochu máš pravdu
-
-
chudák
Je to fakt škoda, já jí mám hrozně ráda, je pěkná, ale je škoda jak dopadla. Je mi jí líto. Já jí strašně závidím... *14* *9* *7* -
Lindsay
Nemám ji ráda, protože je hloupá a nafoukaná, bere drogy a chlastá. Narozdíl si ale myslím, že má taky nějaký talent, a proto je škoda, že takhle dopadla. Vybírá si špatné filmy..Copak ta holka nevidí, v jakých hraje ,,sračkách´´ ??? *9* -
-
Re: Lindsay
to mas svatou pravdu!!!!
-
-
Lin nahá- fakt!
Všichni, mám fotky Lindsay, teda pár fotek, ale mám je , jak tam je nahá, sou jí vidět... tekže mi dyžtak napište dybyste je chtěli -
-
Re: Lin nahá- fakt!
Tak ty fotky bych teda vidět chtěl :D. Pošleš mi je pls?
-
-
Lindsay Lohan chci být jednou jako ty strááášně ti závidím
Ahoj já jsem Deniska Němcová jsem hnusná tlustá blbá a smrdím *9* *9* *9* *9* -
škoda
škoda že tak bezva holka bere drogy a pije *13* *9* -
-
Re: škoda
Když bere drogy a chlastá nevím nevím jestli se jí dá říkat bezva holka *13*
-
-
cool