-
Dobrý den, víte někdo, kde sehnat plakát Messiho? Díky za odpovědi. Dana
-
-
Jo. U mě v pokoji. Napiš jestli ho chceš na email: gabriela.svobodova@centrum.cz
-
-
hej vole ronaldo je nejlepši mam ho rad mesi jenom čeka na nahravku na gol a ronaldo alespon uděla tam 34 hrače a je s toho gol *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
Raději se nauč gramatiku, to co tu píšeš je hrůza...
-
-
messi je nej nej nej je to buch messi je nejnejlepší *14* *14* *14* *1* *1* *1* *2* *2* *2* *15* *15* *15*
-
Ne není ale u některých lidí to vypadá že mezi sebou bojují kdo je lepší nwm proč se furt o nich tak hnusně byví prostě jim závidí myslím jenom někteří .
Taky můžu říct něco co nasere vás Miluju Chrise a toho Messiho nenávidím příklad jo!
Taky se vám to nelíbí co?
Ale někdo může zase napsat Miluju Lea a nenávidím Ronalda to taky všechno nasere -
-
ježiši messi je prostě nejlepší *2* *2* tak už to pochopte!!!
-
-
Pravda!!!!jo a že někdo píše že Messi neumí přihrávat tak to prrrrr!!! umí a dost dobře
-
-
-
Celkem noobik no...:D
-
sory 3 nebo 4 hrače *1* *2* *15* *5*
-
souhlasím s tebou tangáči ale nauč se psát! *5*
-
Dekuji za pochopeni a uz se ucim :D
-
messi je z planety smoulu ronalldo je nejlepsi je buh a 0kd0o s0i to nemysli tak a napise *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
-
-
ronaldo je mrte ubrecenej je t ubozak!!!!!!!!!!!!!!!!! *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
-
já si to nemyslím, a co mi uděláš?? spíš obráceně: Messi je fotbalový bůh, ronaldo se jen chvástá, a je to strašný simulant!!
-
-
souhlasím s Kateřina Šišková *3* *3*
-
a messi solista a co mi uděláš ? :D
-
-
-
jo uznavam ronaldo je dobrej ale podle me je prostě messi lepsi u vas je to zase naopak