Přejít na výpis diskuzí

Lionel Messi

OSOBNOST 31.12.2006 
270 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • messi je nejlepsi hrac na svete to asi vite a mne bi zajimalo proc mu nadavate kdyz vam nic neudelal zato ronaldo je namachrovanej coz messi neni *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5*
  • Messi je Nejlepši Fodbalísta nikdo nanho nema..je prostě TOP!! lepšiho neznam :))
  • Jistě že je lepší než nagelovanej frajírek Ronaldo, o tom tady ani nemusíte psát, to už je samozdřejmost !! *6* *3*
    • No Ronaldo dohrál zápas se zdemolovaným okem, ale taky si myslím, že Messi je lepší
  • jo Lionel Andres Messi je fakt super přihrává dává akce já nemám slov chce se mi z něho brečet a je mi zima když ho vidim v televizi i když u nás je teplo a myslim si že Messi je lepší neš C.Ronaldo a to o 1000000000000000000000000000000000000,000000000000000000000000000000000000procent
  • všichni mluvěj o Ronaldovi kolik on má zatých míču??? no kolik? Messi má 4 Prostě to je největší Frajer na světě a Ronaldo je koště.. *1* *1* *1* *1* *1*
    • bajunkas
      co se tu bavíte o míčích vbždyt maj stejně 3 messi 3 ronaldo ! *3*
      • Ale .. velká blbost ... Messi má 4 a Ronaldo má 1 ..ale tak nevadí .. těsně vedle*1*
    • presně tak ale messi nemá 4 míče ale 3 ale i tak je to ten největší borec *4* *4*
  • lepčí

Messi je lepší než ronaldo!!..když se koukáš na ty dva jak hrajou tak sice ronaldo to umí s míčem ale messi zase dokáže dojít do zakončení kdykoliv a navíc neni namyšlenej jako ronaldo a to z něho dělá fotbalistu jakej je! *4* neřikam že ronaldo neni dobrej je dobrej na ty dva jentak někdo mít nebude aby byl lepší než tuty dva ale plostě messi je v tuto dobu prostě nejlepší!!
  • tetka je furt : cech je noční můrou messiho ale verim ze to bude opacne messi je porat buh cech i ronaldo sou ubozi at si ostatni rikaj ze je messi blbej ale ja budu porat s nim a budu porat je vela faninka *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4*
    • bajunkas
      Ty voe si češka nebo něco a říkáš že je Čech ubohý jo a proč ti vadí že je messi blbej dyt ty taky píšeš na Ronaldovu stránku že je blbej, ubrečenej kok*t a něco pro tebe S takovýma tvojima pitomíma komentama jdi už někam oba dva jsou bohové fotbalu!!!
  • leo messi je nejlepší je to bůh
  • pane bože jaky dementni decka sem pišou ty komenty Cituji:messi si uprd a odletel z villou az na severni pol...) bože to muze napsat fakt jen nekdo kdo neni moc vpořadku jo a messi je samozdřejmě nejlepší fotbalista světa
  • Myslím si, že oba dva hráči jsou prostě nejlepší na světě. Jsou to oba dva rivalové, ale to neznamená že se nemají rádi, takže kdo máte rádi Ronalda tak nehejtujte Messiho a naopak. *1* *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit