-
Lionel Messi je jedne s najlepších futbalistov .. *10* nemá chybu .. *FC Barcelona* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *14* *14* *14* *14*
-
:)
Na mistrovství jde nejvíc o to, jaký kdo má štěstí :) koukněte na Villu, jakmile má balon je z toho góól:) .. Messimu se tohle mistrovství nevydařilo.. A co, pro mě ten nejlepšííí .. Vždycky to tak zůstane.. Prostě Viva Messi aNd barceŁona :P! *3* -
-
Re: :)
napodobne . messi je bůh!!!!!! -
Re: :)markysek
njn a jeste Ronaldo ten je nejlepsi..z nich
-
-
Čau vespolek!Tak já si myslim,že Messi je největší borec a rozhodně lepší,než Ronaldo,je skromnej a slušnej na rozdíl od něj.Měl by vyhrát zlatý míč a obrovskou mísu polívky,když ji má tak rád.Sportu zdar *3* *3*
-
-
Tak to rozhodně *14*
-
-
messi je lepší
-
Milášenkuju Messiho on je prostě můj nejvetší favorit a nejlepší fotbalista alespoň pro mě a navíc moc krásnej chlap. *14*
-
messi je bůch nikdo na něj nemá messi je proste nejlepší *3* *3* *3*
-
Messi je nejlepši hrač na svete a je i lepši než Ronaldo
-
Messi, Suarez a Neymar jsou nejlepsi :* *14* *14* *14* ..... Oleksandra
-
Messi je best kdybych měla ty peníze tak si ho koupím ....Nesnáším Ronalda..nehádejte se kvůli tomu já nemám ráda ronalda protože si o sobě myslí bůch ví co je to jenom namachrovanej frajírek ale messi hraje pro radost.... *3* *14* *14* *5* *1* *2*
-
-
Jo přesně souhlasím *4* *4* *4* *4*
-
moje řeč..
VTIP-->Ronaldo říká ''bůh mě seslal na zem abych hrál hezkej fotbal''
a Messi povídá ''já nikoho neposlal'' -
-
no já to našla opačně takže ...............?
-
to je super vtip
-
-
to je pravda ronaldo si o sobě myslí bůch ví co messi hraje pro radost a pro tým
-
-
ona je nějaká soutěž? to sem nevěděla ale messiho nechci sklamat je proste nejlepší