Přejít na výpis diskuzí

Lionel Messi

OSOBNOST 31.12.2006 
270 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Lionel Messi je jedne s najlepších futbalistov .. *10* nemá chybu .. *FC Barcelona* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *14* *14* *14* *14*
  • zuzyna

:)

Na mistrovství jde nejvíc o to, jaký kdo má štěstí :) koukněte na Villu, jakmile má balon je z toho góól:) .. Messimu se tohle mistrovství nevydařilo.. A co, pro mě ten nejlepšííí .. Vždycky to tak zůstane.. Prostě Viva Messi aNd barceŁona :P! *3*
    • Re: :)

napodobne . messi je bůh!!!!!!
    • Re: :)markysek

njn a jeste Ronaldo ten je nejlepsi..z nich
  • Čau vespolek!Tak já si myslim,že Messi je největší borec a rozhodně lepší,než Ronaldo,je skromnej a slušnej na rozdíl od něj.Měl by vyhrát zlatý míč a obrovskou mísu polívky,když ji má tak rád.Sportu zdar *3* *3*
    • Tak to rozhodně *14*
  • messi je lepší
  • Milášenkuju Messiho on je prostě můj nejvetší favorit a nejlepší fotbalista alespoň pro mě a navíc moc krásnej chlap. *14*
  • messi je bůch nikdo na něj nemá messi je proste nejlepší *3* *3* *3*
  • Messi je nejlepši hrač na svete a je i lepši než Ronaldo
  • Messi, Suarez a Neymar jsou nejlepsi :* *14* *14* *14* ..... Oleksandra
  • Messi je best kdybych měla ty peníze tak si ho koupím ....Nesnáším Ronalda..nehádejte se kvůli tomu já nemám ráda ronalda protože si o sobě myslí bůch ví co je to jenom namachrovanej frajírek ale messi hraje pro radost.... *3* *14* *14* *5* *1* *2*
    • Jo přesně souhlasím *4* *4* *4* *4*
    • moje řeč..
      VTIP-->Ronaldo říká ''bůh mě seslal na zem abych hrál hezkej fotbal''
      a Messi povídá ''já nikoho neposlal''
      • bajunkas
        no já to našla opačně takže ...............?
      • to je super vtip
    • to je pravda ronaldo si o sobě myslí bůch ví co messi hraje pro radost a pro tým
  • ona je nějaká soutěž? to sem nevěděla ale messiho nechci sklamat je proste nejlepší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší