-
Všechno nejlepší k narozkám Liso
-
Pěkný Valentýn Liso *14* !!!!
-
Hele jak víte že měří 163cm!?
-
Slyšela jsem,teda četla že spolu Lisa Edelstein a Hugh Laurie to je v Dr.Housovi House něco doopravdy mají§našla jsem fotky i video.... *14* *1* *3* *15*
Strašně se k sobě hodí jsem strašně ráda že spolu něco mají!!!! -
Jo no já když jsem si to stáhla tak mi to šlo bez zvuku,ale je to dobrý i bez toho zvuku *3* . Kdyžtak si to stáhni na uložto.cz , ale budeš to mít bez toho zvuku *1*
-
Re: Re: House
Doufám. Ani jsem se nedočetla proč končí.. Někde bylo kvůli penězům, ale tomu moc nevěřím. No, možná má někde lepší nabídky. -
:)
Happy B-day Lisa :) -
Re: House
Taky jsem slyšela.. Na twitteru uz jsou i petice snad se to jeste nejak dohodne :-((( -
House
Lisa pravděpodobně končí po 7.sérii v Housovi... *9* -
Re: ostatni
Cameronová - Jennifer Morrison a Chase - Jesse Spencer -
ostatni
jak se jmenuje ta KAMERONOVÁ a ten ČEJS??? ja az posledni dobou jsem na ten serial narazila *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *4* -
Lisa
Lisa je super dobre je to v 2. serii 13. dil jak je house s tou nohou na visetreni a ona tam pride a neco mu tam keca a on nato bla bla bla ja se chlamu uz aji ted!!!!!!!!!!! *4* *1* *1* *1* *1* *15* *15* *15* *15* -
Re: Nej nej
na zacatku 7 serie budou spolu a dal nevim *15* *15* -
:-)
vše nejky *4* -
Lisa ♥
Ona je dokonalá! <3 -
Happy b-day!!!
Lisa je prostě skvělá mám ji moc ráda;) takže všechno nejlepšíí!! *15* *4* -
narozeniny
Lise bych chtěla popřát podle mě ke 43. narozeninám. Sama řekla, že se narodila v roce 1967. Přeju jí hodně zdraví, štěstí, lásky, další skvělé zážitky s Dr. Cuddy a ať se jí splní její přání. -
lisa
A taky si myslím, že čím je starší, tím je hezčí. A to se o každém říct nedá. -
Lisa
Lisu mám docela ráda. Hlavně v Housovi je dobrá, jako Dr. Cuddy. A někdy je i docela hezká. *1* -
hhe
netalentovaná *16* *16* *16*