Přejít na výpis diskuzí

Lisa Marie Presley

OSOBNOST 31.12.2006 
75 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • senorita

Re: Re: Re: A co se týče hadrů a účesu..

no já taky nebyla na světě,ale to neznamená,že nevím že to existuje! To seš dobrá teda!! A když se tě např.ve škole zeptali,kdy byl pravěk tak jsi asi odpověděla:Jak to mám vědět,já nebyla na světě!!! *1* *1* *1* *1* *1*
  • aliss67

HB

Lisa Happy Birthday, God Bless You... *3*
  • mischicka
    Všechno nejlepší k narozením, hodně štěstí zdraví a lásky... já slavila narozky před 5 dny *15* *3*
  • cynthia

,,,,,,,,,,,,,,

HAPPY BIRTHDAY LISA *4*
  • janikoz

Všechno nej, Liso

Hodně zdravíčka, štěstíčka a úspěchů *3*
  • pajka52

*

Všecko nejlepší ;)
  • thesimsa

...

Happy Birthday
  • Re: Re: hele....

ANO ANO PŘESNĚ TAK TO MĚ TAKY PĚKNĚ NASERE KDYŽ SE NĚKDO TAKHLE CHOVÁ!!!
    LISA JE NEJLEPŠÍ!
  • mj

Lisa je hodná a mám ji ráda a myslím si že je hezká.A udělala hezkou věc pro Michaela.
  • majka096

.......

Nechci někoho soudit podle toho jak vypadá, ale tahle ženská je mi od pohledu totálně nesympatická! *9* Před časem jsem jí viděla v jednom rozhovoru a zapůsobila na mě namyšleně a arogantně...
  • macenkai

Myslím

že problém poloviny lidí tady je,že lidi posuzují podle oblyčeje.Tky sem si myslela,že je namyšlená..ovšem za1.neznám ji a tak mi nenáleží o ní říkat věty typu:Je to p**a namyšlená a za2.i kdyby byla,tak na to má plny právo...jak tady zaznělo,byla to žena Krále popu a dcera Krále RnR.To znamená,že víc se tady nemáme očem bavit..Vy co si nevidíte do huby,byste se napřed měli podívat na sebe a pak říkat takovy nesmysly!Mimo to,co jste v životě dokázaly?V 15,asi nic moc,že?Ale to je vaše věc...Jste k pláči..a to nemluvím o tom,že někteří neví kdo to byl Elvis Presley.K tomu už nemám slov!Máte ikonky MJ,ale on samotnej by se na vás ani nepodíval,za keci urážky co tu vedete..
  • Re: hele....

ne jako sorry jo?!ale tohle mě vždycky tak NASE..!!!!!že bych vybuchla!!toto je akorát zlá zaviist,a to já poznám!!! *15* *15*
  • mischicka

Lisa

jí je strašně líto Michaelových dětí...prej je zničená žalem pro ně nebo jak to psali...a já jí to věřím protože jí taky zemřel otec kyž byla malá takže vlatně ví jaký to je *9*
  • mischicka

Re: Re: A co se týče hadrů a účesu..

trefně řečenýýý *1* *1* *1*
  • mrs_jackson

...

Už mi tolik nevadí jako dřív *15* *4* Ale ráda jí taky nemam *15*
  • hele....

podívej se když jí nesnášíš tak proč sem teda lezeš???ona je nahodou dobrá zpěvačka!!!a kdyby tě to zajmalo tak je slavná!!a ty asi nevíš co to je bejt slavná že??!!vypada že ne!!!už se sem nevracej!!!zbohem! *16*
  • thesimsa

Re: Re: Bylo jí to aspon líto

Jako nedělěj si z ní prdel jako jo ? *15*
    Jako jsi strašně zléé kuře *15*
  • mrs_jackson

Re: A co se týče hadrů a účesu..

Jasně, je logický že to neznám!! *1* *1* *1* Nebyla sem totiž ještě na světě ty vole!!! *1* *1* takže zapoj něco čemu řiká MOZEK *15* Teda jestli něco něco takovýho vůbec vlastníš *15* *15*
  • lalipop

A co se týče hadrů a účesu..

..to se tehdy nosilo víš! Zlatá 50.,60. a 70.léta!!!! Rockenrol,ale to ty ani nevíš co je!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *1* *1*
  • lalipop

Tys neslyšela jeho písničku?

To je ale tvoje chyba!!!!!!!!!!!
    A co třeba změlka z filmu Pretty Women? Tu nazpíval taky Elvis-byl legenda a to že ho nějaká nula nezná je jen její problém!!!!!!!!!!!!!!!! *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit