Přejít na výpis diskuzí

Lisa Marie Presley

OSOBNOST 31.12.2006 
75 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • zanesskaaaa

Re: Re: AKORÁT JÍ ZÁVIDÍTE...

Nevím třeba to, že je dcerou Krále Rock&Rollu a exmanželka Krále popu, myslím že to je krásný život, i když plný bolesti... zkus použít to čemu se říká mozek než něco napíšeš..
  • Re: AKORÁT JÍ ZÁVIDÍTE...

Nezávidíme!!Prosimtě vždyť on je jak dávno po smrti a nikdy jsem neslyšela žádnou jeho jeho písničku *9* Má háro jak kdyby neměl ani na hřeben a hadry jak z cirkusu *1* *1* Takže co bysme mohli asi tak závidět?? *7* *7* *7*
  • glinis

AKORÁT JÍ ZÁVIDÍTE...

...ŽE JE DCEROU ELVISE!!! *1*
  • zanesskaaaa

Re: Bylo jí to aspon líto

tak jakože jí to jako asi bylo líto no.. jako prostě jo no.. oni se jako prostě milovali víš jako.. opravdu jí to jako bylo líto no.. *15* .. líp ti to neumím napsat aby jsi tomu JAKO rozuměla:)
  • luciq-dc

Re: ...

Abych byla upřímná-NESNÁŠIM JÍ!! *10* *13*
  • wwww

Re: Bylo jí to aspon líto

hele já s ní nežiju tak vážně nevím,ale jako prej jo! *1* *14* Ale jako vážně nechápu,proč píšeš pořád slovo JAKO! *7* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *15* *15*
  • Bylo jí to aspon líto

ej a právě když byla manželka Michaela Jacksona tak jestli jí je to aspon líto že umřel.Jako já proti ní nic nemám jen jako chová se opravdu trochu namyšleně tak jako když je populární tak je to jako trochu normální ale nekdy to přehání a tak když tady o ní píšete jak je hrozná a namišlená iča jestlí ju to aspon trchu ranilo *9*
  • kiris

Byla to dcera krále rokenrolu...

..a manželka krále popu! *14* *3* *1*
  • u4ever

...

Abych byla upřímná-NEMÁM JI RÁDA!!! *10* *13*
  • cilla

Re: pro Cillu

Nic mi ale nedošlo. jak to??
  • cilla

Re: pro Cillu

Jé díky. Já jsem se sem jen dívala. Jinak ten můj mail:
    Cilla11@centrum.cz

Já hledám zas hodně písničky od Ela *14*
  • soliter

pro Cillu

Mám LP Lisy Marie Presley.Je to skvělá zpěvačka.Elvis by se za ní nemusel stydět.Pokud mi dáš email ráda ti to LP pošlu.Pa. *14*
  • Dcera Elvise

Je to dcera mého hudebního oblíbence Elvise Presleyho.Díky tomu ji mám docela rád.Navíc dnes slaví 40 narěozeniny.Chci jí popřát všechno nejlepší-Happy Birthday!A at se jí ve všem daří!
  • Re: Co dělá Lisa

najed si na you tube tam je o ni uplne vsechno.rozhovory pisnicky atd. *3*
  • Co dělá Lisa

Chtěla bych OD NÍ také něco slyšet, ne jenom to, co se O ní říká.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit