Přejít na výpis diskuzí

Lodovica Comello

OSOBNOST 6.1.2014 
364 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nikoho ty tvoje kraviny nezajímáj dej pokoj s jakysim tomasem je to deb ......... Tak čau
  • Ahoj Lodo viem že mi po Slovensky asi nerozumieš ale chcela som ti napísať že si moja najobľúbenejšia herečka z Violetty a navždy zostaneš v mojom srdci aj keď sa skončí Violetta *14* PS:Nezabudni si naj :* mám ťa rada *14* *3*
  • Ja mam rada všechny i ludmilu no vsechny i jejich pisne
  • Presne moc vam to spolu slusi☺☺!!! A navic diego je moje nejoblíbenější klučičí postava a ty zas holcici☺☺
  • Jo presne je ale hezke vyjadrit svuj nazor☺
  • Ahoj loda, vím že si to asi nepřečteš ale chci všem říct že ten serial zbožnuju, ty písně, tance a děj, láska, nenávist atd no prostě ten serial žeru naučila jsen se 2 písně tu jak tančíš na chodbě s cami a viou a taky tu jak zpíváte angi a spolu s moji nej kamoskou jsme myslím skvělé zpěvačky klavírystky kytaristky tanečnice a herečky no prostě mám těoc ráda a jsi mým vzorem stejne jako me kamosce via
    Ps: ucime se dalsi skladby ale zpivame i pisně od jinych zpevacek hlavne angickych a od vas hercu z violetty uz jsmeely koncert velky v gongu meco jako cez arena a lidem se to moc libilo tak doufam ze se nekdy setkame no ja uz koncim je tooc dlouhe ja vim a omlouvam se moc!!!
  • *14* *14* *14* *14* *14* *14* MAM TA RAD LODOVICA
  • Jedinej kdo je tady trapnej si ty Kajčo!!!! Nech si svuj nazor a nebo ho napis trochu normalne jako treba nelibis se mi. Ja osobne si myslim ze Lodo je super;-)
  • Ahoj Lodo si moc pekná milá a super mam ťa rada aj ako Francescu ty Cami a Vio ste moc super mam vás rada
  • Lodovica si moc hezká a nevšímejte si těch co tady píšou že jsi...... To a to!!! Dal zpívej a bojuj!!!!!!!
  • My tu chodíme pre srandu neviem ako ty ale si truba *7* *7* *7* A nehovor že sme tupé lebo ty si tupá ale nevieš o tom lebo si namyslená.
  • A ty si taká trápna že až mi oči vyskakujú *16* *16* *16*
  • To ty si trapná! zajímalo by mě proč máš na Lodo takovej názor...... *10* . Ona ti nic neudělala!
  • Si naozaj super trápna hroznáá Lodvica Comello!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Si hrozná P... LODVICA COMELLO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • ahoj lodo aj teba mám veľmi rada. Viac ako Fran páči sa mi ako spievaš tancuješ vyzeráš ale mám ťa rada aj ako Lodovicu Comelo ak si toto prečítaš tak odpíš.
    Ahoj tvoja faninka Kikuš
    I LOVE VIOLETTA *14* *14* *14* *14*
  • Lodo mám hrozně ráda líbí se mi. A je moje nejoblíbenější postava z Violetty. Jako Francesca ha taky fakt hezká a taky hezky zpívá
  • Uvedomujete si že oni tieto komentáre nevidia a ani nikdy nebudú
    A aj keby ich videli tak tomu nebudú rozumieť keď oni rozprávajú po španielsky a taliansky a vy to píšete po česky
  • Huurá. Lodovica Comello sa oženila s Tomasom Goldschmidta. Ak mi ňeverite tak si prečitajte Lodivicej životopis. Alebo si na Google napište Lodovica Comello a Tomas Goldschmidt. Alebo na you tube si tieš napište. A uvidite. Lodo a Tomas sa stretli na natacani Violetty. No serial Violetta je užasni ked Lodo tam stretla svoju životnu lasku. Len jej kcem pogratulovať. Mam ju velmi rada. Ked bude štasna ona tak budem aj ja. AHOJ
  • Ona sa v skutočnosti oblieka normálne vieš...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit