Přejít na výpis diskuzí

Lodovica Comello

OSOBNOST 6.1.2014 
364 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Aj ja by som chcela
  • Ona sa oženila s Tomasom Golsmichtom daj si na google jeho meno a uvidíš ako vyzeráš....
  • Ja hrozne rada pozerám Violettu ale najviac sa mi páčiš ty...
    Mám 16 rokov a stále ma baví ako Diegovi hovoríš že to nebude klapať ale pevne verím že vo flme áno.No a ešte niečo si mija naj.herečka,zpeváčka...Ahoj cmuk:-)
  • bila si moc moc moc moc moc skvieli na tom vistupeni *14* *4* *5* *3* *15*
  • *14* *3* *4* ahoj lodo siii moje nejoblíbenější spěváčká , tanečníce , hereěká si superová a fantasticka siii o hodně hezčí než martina stoessel violetta si muj idol lodo zbožnuju tě si fajn holká a mimo chodem ti to hodně sluši z diegem dominguez hodiš se k nemu hodně na rozdil od clari alonso ,, ti credo spivaš neskutečně drž se lodo ¨¨ si fantasticka *15* *2* z violetty si nejhezčíííí ale o krasu nejde si božska drž se lodo pusu Tynka
  • Keby tam dali s kým chodí lebo ona tuším s niekym chodí
  • Mne hej má 64kg
  • Aj ja si mislim
  • Vimišlaš si riadne TRAPNEEE
  • Aku vahu ze koľko važiš ?????
  • skoda ze mi to nepise vahu *10*
  • Lodo už má manžela a volá sa Tomas Goldschmidt a asi super Lodo
  • Ahoj strašně bych chtěla aby jsi i ve skutečnosti chodila s Diegem *14*
  • súhlasím si ta naj herečka a mám ta velmi rada si vo Violette moja oblúbená si naj herečka speváčka pianistka kytaristka tanečnica ...
    *3*
  • Musim priznať že som Lodo ňepoznala. Spoznala som ju vo Violette. A ešte musim priznať že prvi krat sa mi ňepačila. Ale potom sa mi pačila. Pači sa mi že ako sa prekrasne oblieka. A ja sa poňej obliekam. Ona je najkrajšia : )
  • Si super. Pacis sa mi.
  • si ta nejlepší zpěvačka a herečka na světě promě
  • si skvela vždycky si krasne oblečena *3*
  • Lodo jsi úžasná, obdivuju tě
  • Chcela by som mať za sestru Lodo ale najviac by som chcela mať za sestru jednu babu čo je na tejto stranke je dokonca aj v tomto fanklube volá sa Violetta15 pridajte si ju je to uplnw super dievča tak pa

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit