Přejít na výpis diskuzí

Lodovica Comello

OSOBNOST 6.1.2014 
364 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ahojky fanynky opravdu jsem to já Lodovica comello asi vám to je blbé že tady píšu komentář ale od malička jsem se česky učila a ahoj majA a bydlím v argentině a 456lodo taky bych tě chtěla za kamarádku a jetě zajimavost právě sem na náštěvě v praze ale za týden odjíždím *1* *1* *2*
    • No... tohle je fakt trapné *1* *1* *1* Myslíš že ti na to někdo skočí ?? Neumí česky a proč by se to vůbec učila a k tomu je jasný že ta 456lodo si ty ;))
  • Jsi pekna Lodovico ( Franchesco) mas pekny hlas I like Lodovica!!
  • Si úžasná strašne ťa mám rada *14* *14* *14* Máš strašne úžasný hlas a vyzeráš super *14* *14* *14* Závidim tým čo sú s tebou *14* *14* *14*
  • Text Vašeho příspěvkuSúhlasím :3
  • Lodovica je fakt hezká,jako Francesce jí to taky mega sluší!!!
    PS:you tube...luz camara ups
  • ahojlodvico a mam te moc rada ses nejlepsi zpevacka a nejhesci holka z violetty umis dobre hrat na kytaru a vypadas hesky a mas nejhesci hlas z violetty preju ti hodne stesti a zdravi hlavne a mej se co nejlip a mam te moc a moc rada a myslim ze ste nejlepsi kamaradi z jorgenem blancem.
    • oni spolu chodili nez se vratil ke stephii
  • jsi krásná a celkem hezky zpíváš
  • Ahojj lodo mam tě moc rada:D A víc se hodíš k marcoví než k diegovíí :DD
    Seš užasnáá miluju těě
  • ahoj lodvico a mam te moc rada a stastny novy rok 2015, ses ta nejlepsi tanecnice a umis hrat na kytaru, a moc se hodis k xabianovi, a ve violette s markem a ty ste nejhesci par na celym svete, a mam te moc rada.
  • víte že vám nerozumí *15* *15*
    • Jo to jo ale můžeme jí tu aspoň něco pěkného napsat. *3* *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit