-
Jsi ta nejlepší z Violety
PS:si moc krásná *3* -
Ahoj Lodo si velmi pekna a uzasna a si dobra spevacka a asi aj modelka aj keby si nebola modelka si aj tak krasna ako modelka LUBIM TA Ahoj tvoj stitel meno ti este nepoviem .A zijes v Taliansku .Ak hej tak pridem za tebou. Mam 10 a pozeram Violettu . A jasne ze aj teba: *14* *14* *14* *14*
-
Auguri *14* *3* *15* *2* *1* *4*
-
hola andrejka soy lue ja tini hola dekuji
-
Zozo ma velmi velku pravdu ze velmi pekne spieva a neviem ci si dievca alebo chlapec ale mas velku pravdu
-
Ona se vdala???
-
Zpíváš lépe než Tiny myslím že hlavní roli v seriálu Violetta bys měla mít ty. Zbožňuju tě a tvůj zpěv chtěla bych tě vidět osobně
-
ahoj vim ze nejsi prava lodo ta neumi cesky ale chci ti říct ze ses nejlepsíííí z violetty i ve skutecnosti a zpivas mnohem lip nez tini
-
Chcela by som mať za sestru Lodo ale najviac by som chcela mať za sestru jednu babu čo je na tejto stranke je dokonca aj v tomto fanklube volá sa Violetta15 pridajte si ju je to uplnw super dievča tak pa
-
ja j sem laura a poznam martinu tini a chtela bich poznat aj tebe *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12*