-
tady prodávají trička s 1D http://fanparadise.rajce.idnes.cz/ONE_DIRECTION_1D_-_trika_-_tilka/
-
Ja to fakt nechapu.. Vy sem pisete jak jsou tepli a tak .. No tak fajn myslite si to sle nezatezujte tim tu stranku a vubec kdyz jsou tak teply a chce se vam z nich zvracet proc se vubec koukate na jejich profil ... Jen aby jste byli za frajery nebo frajerky?? Ne diky, zaprve nechapu komu to cpete?? A za druhe uz je to fakt trochu ubohy .. Libilo by se vam snad kdyby nekdo psal k vasemu oblibenci nco takovyho asi ne co??
-
*10* *11* *11* Jsou teplí *15*
-
-
hele proc to sem vubec pisete ste trapny.dyt vite ze na vas koment budou sami hnusny nazory a co vam vubec do toho je kdyz je nesnasite
-
Sám seš teplej narozdíl od tebe má skoro každej holku. K*eténe
-
Jasně si na ně vyskakuješ ale ty jenom závidíš .Kdyby si je vyděl doopravdy tak by ses radši posral než abys jim to řekl do očí.
-
Jak ty že *3* *15* A kdyby byli teplý tak by neměli holky;) takže drž mlč *6*
-
-
*14* *14* *14* *14* ooo ja je miluji *14*
-
hnus hnus nejhnusněší mě se z nich chce *11*
-
-
Na záchod?????
-
Nechceš si tam místo diminka napsat dilink nebo dementka? *15*
-
-
Takže abych to asi tak shrnula:
One direction jsou úžasní :))
Nejlépe zpívá Harry, Liam, Zayn, Louis a nakonec Niall, protože písnička Little Things je nádherná, ale prostě jak tam zpívá Niall je to takové nemastné neslané takže nic moc :(
Nejhezčí je Harry s Liamem, pak Louis, Zayn a Niall.. prostě Niall není moc pěkný :(
a kdyby sem to vzala podle chování tak určitě na prvním místě bude Liam-je to takový jak všichni říkají "Taťka skupiny" :) potom nejspíš Niall-chová se také rozumně a dospělácky, potom Zayn a nakonec Harry a Louis to jsou ještě takový puberťáci, hlavně teda Harry :D Nejlepší píseň- What makes you beautiful, One thing, Live while we're young, Little things, Gotta be you :)
Ale co mě teda hodně vadí, je to, že Harry už má zkoro 30 tetování, Zayn nějako kolem 20, Louis 3, Liam 2 a Niall 1. Jó jedno,dvě nanejvýš 3 tetování nevadí, a je to i hezké, ale 30 to už mě příjde fakt moc :(( zachvíli bude mít HArry potetovené celé tělo :( Dále mě vadí, že Zayn a Niall kouří :/ vždyť si uplně zničí hlasy a plíce :/ Jsem ráda že Liam nekouří ani moc nepije :) a u Harryho jsem také ráda že nekouří :)) A ještě by teda nemusel Harry tak střídat holky :D Třeba Louis už je s Ell dva roky a Liam byl s Danielle taky dva roky, ale Harry prostě musí každej měsíc měnit :D
A vy co kecáte o One Direction, že jsou teplý atd. tak se laskavě uklidněte ! Oni už toho dokázali v životě docela hodně, zato vy? nic! ale vy jen prostě závidíte! protože jsou to hezký, úspěšný kluci.. je mi z vás blitmo !
a to je asi tak konec mej dlouhej slohovky o One direction :D
doufám že kluci někdy navšíví i Českou republiku ;)) -
-
je to jenom tvuj nazor tak si ho nech pro sebe
-
vím že všichni mají jiný názor ,ale jen tak mně se nejvíc líbí Louis a Niall pak Liam,Harry a Zayn.... *1* ale podle zpěvu jsou Louis,Niall,Harry?Liam a pak Zayn
-
Nechci se te nejak dotkout ale zda se mi ze si o sobe myslis buh vi co .. Jak uz se tady zminilo ani nemas informace a pises jako kdyby jsi byla velka holka ktera urcuje styl ... NE .. Kazdymu se libi neco jinyho, me se treba libi louis a nepisu tady ze vsichni ostatni jsou hnusni .. Nejsou kazdy je jiny a kazdy ma jiny hlas ..:) mam rada vsechny ale taky mam toho oblibence ..
To s zim ze Hazza strida holky.. Ehm za ty dva roky mel 2 opravdovy .. Vsichni si mysli ze je strida, ale to ze s nima vida. Atk neznamena ze spolu chodi .. Asi vam je 9 nebo kolik kdyz si to mylsite
A Niall a kourit... No.. Kazdoj to nekdy zkusi .. A to ze si ted Niall zkusi zakourit, nebo proste si jenom prilezitostne uziva to neznamena ze pravidelne kouri !!!!
A taky .. Niall to tam kazi ., jo jasny .. Kazdej je jinej tak to asi nemuze kazit .. A ocividne jde videt ze mas nejradsi Liama .. Takze jak by se ti libilo kdyb nekdo zacat rikat ze vsechny pisnicky kazi Liam protoze ma zvlastni hlas .. A ze se vzdycky zvari jako kdby ho neco bolelo ?? Ja si to nemyslim jeňom to davam jako priklad ..
A ze prijedou do ČR .. Dost silne o tom pochybuju, ale taky doufam :)) -
Ty dáváš Nialla na konec jen proto že ho nemusíš? co? Náhodou v little things měl Niall úžasné sólo..zpíval to nádherně, takže žádný nemastný neslaný. Bylo to sladký :3 :3 :3
A Niall je krásný!!! A btw. pochybuju že ty seš hezčí jak on, a nikdo není dokonalý, takže radši pomlč... -
Nechápu jak můžeš napsat, že Niall tu písničku teoreticky kazí. A už vůbec že Niall není moc pěkný, achjo. Myslim, že bez Niall by to One Direction vůbec nebylo. Že má Harry 30 tetování je jeho věc a né tvoje, to že Zayn kouří je už tuplem jeho věc a Niall nekouří :-) Asi si moc nezískáváš informace. Příště nepiš takový kraviny že Niall není hezký a že neumí zpívat laskavě, dost si mě tím vytočila :)
-
-
ma krasnu farbu hlasu !!!!!!!!!!!!!!
a le celkom pekny *14* -
*14* strašně miluju Loise už sem byla na dvouch konzertech a sou užasní *14* *14* *14*
-
-
Áááá ty se máš! *14* *14* *14*
-
-
Nevim co to všichni máte,miluju 1D a všechny jejich písničky jsou Dokonalí a Louis nejvíc <3 ! Nejsou to žádný Buzny,kam se hrabe takovej 'Justin Bieber' ! Ti co to píšou tak akorát závidí! Louis je muj miláček.Je to největší Pako z 1D a protoho tak miluju a kdyby to byl Gay měl by vztah s Eleanor? Ne! Tak držte Pysk! Sem maj psát Lidi kteří mají Louise rádi! Je to největši vtipálek stačí jít na Youtube na Deníky prej Niall : HELP ! Louise : Someboady needs Help? Supeermann :DDD Miluju ho a i kdyby to byl gay tsk bych ho milovala <3 <3 <3
-
Miluju Louise a nenávidim Eleanor Calder One Direction jsou moje oblíbená skupina už 9let od mých 10.Jsem strašně štastná že za týden jedu do Británie přesně do Londýna a možná potkám Louise.Zavidíte co? *1*
-
-
Ech.. To je .. Nejradsi bych to nekomentovala, ale ja proste musim
Nenavidis Eleanor tak proc sis napsala prezdivku Eleanor ?? Asi jsem blba ale tohle mi proste hlava nebere
No s tima 9 rokma .. Uz ti to vysvetlili, ale uz to pomalu budou 3 roky .. Myslim ale nechci se hadat
Kdyby byli 9 let tak by bylo Haroldovi 9 kdyz zacinali hrat .. Ach jo
No a ne nezavidim, protoze kdyby jsi byla aspon trochu chytra a podivala se na jakejkoliv web nebo neco ..( zaprve by jsi vedela ze spolu nejsou 9 let ) vedela by jsi ze v ty dobe co jsi tohle napsala byli v Americe a ten tejden co jsi tam mela jet taky .. Tak nevim co resis :D -
Ehm... Oblíbená skupina už 9 let? Oni fungují teprve 2 roky ;) A šance,že ho potkáš je 1 ku 1 000 000 :)) :D
-
9 let? :D jasně :D One direction teď slavili 2 roky od vzniku ;D
-