Přejít na výpis diskuzí

Louis Tomlinson

OSOBNOST 23.12.2011 
961 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • i love the song what makes you beautiful *14* *14* *14*
  • da sa

ale ja len taki tipek *6*
  • Překlad pro One Direction:
    TerryB * or whatever it's called, is absolutely right, you guys are amazing, and if you do not like someone, why not give out? after all, I think those who say it would not be able to sing or What Makes You Beautiful, what a sister is 5 years .. please be polite to them, what would you be if you wrote about someone that you're gay? this is a page about Louis, so you can always read it .. Louis is awesome, and Harry, Niall, Liam and Zyan are great, but I just love ........................................................................................................................................................................................L.........................................O......................................................U.........................................................................................................I...........................................................S................................................................................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!♥♥Louis♥♥
    • Ty si vazne myslis ze 1D chodi na osobnosti.cz a vubec na nejakou ceskou stranku ??? :D
  • TerryB* nebo jak se jmenuje,má naprostou pravdu,kluci jsou úžasní,a pokud se někomu nelíbí,proč to dává najevo? vždyť podle mě ti co to říkají by nedokázali zazpívat ani What Makes You Beautiful,co dokáže má 5letá sestra..prosím buďte k nim slušní, jaký by vám to bylo kdyby o vás psal někdo že jste gay??tohle je stránka o Louisovi,takže si to může kdykoliv přečíst..Louis je úžasnej, i Harry,Niall,Zyan a Liam jsou super,ale já prostě miluju ........................................................................................................................................................................................L.........................................O......................................................U.........................................................................................................I...........................................................S................................................................................E!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!♥♥Louis♥♥
  • Nirvana FOREVER!!!!
    • Bohužel sis spletla stranu tady nni nirvana ale LOUIS TOMLINSON Z 1D :***...nebo seš snad slepá? *15* *2* asi jo.... *3*
  • Všichni z 1D jsou krasny *14* *14* *14* *14*
  • Louis je ten nej z 1D!Miluju te Louisi.Na stotisickrat te miluju. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Podle mě,ty co píšou o 1D že jsoz Gayové jsou nevichovanci,ale proč ne:D..
    ♥I love My Sweety Directions Gay:P...♥
    Ikdyby byly,já je miluju z celého srdce,:)...
  • Co je to za blbost? Jak může mít Louis 175 cm když Niall má 171 a je pořád větší ne Louis?...:D
    • Niall je ze všech nejmenší!:D
      • taky že je nejvíc ňuňavej :3 :D
  • Já je prostě všechny žeru !!! *14* *14* *14* Oni jsou tak roztomilý ! Něco vám řeknu : Když takhle prohledávám internet , vlezu na nějaký stránky a tam je deset komentářů , že One Direction jsou gayové , docela mě to naštve ! *16* *16* *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit