-
ne ja by se s nim vyspala jsem proste do nej *14* *14* *14*
-
Holky, myslím, že kdyby Louis na některou ukázal a řekl by jí, ať se s nim vyspi..myslím, že by to dotyčná udělala..i já si nejsem jistá, že bych odolala :-D (ale to by Louis samozřejmě neudělal) ale co vy? myslíte, že byste váhaly? :-*
-
co spite ze nic nepisete vy chddhdhdjdjkckrg *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *12* *12* *12* *12* *11* *11* *11* *10* *10* *13* *13* *9* *9* *8* *8* *7* *6* *5* *4* *14* *3* *15* *2* *1*
-
ze by se k nemu hodilo jmeno zoe *2* *2*
-
Myslím, že většina těch lidí co tu píšou, že ho mají si myslí, že je Louis nejlepší. Tak si to spočítej..
-
Komu se nejvíc z One Direction líbí Louis,tak dejte LIKE,uvídíme kolik jich dostane :) :*
-
Simple but efective :->
-
Tak to tě fakt lituju, že tě dojímají tyhle skonstruované debiliny... Chudáku
-
Louis je prostě nejlepší :*
-
souhlasím s tebou ..mám ráda různý takový videa sestříhaný s klukama ale představovat si že někdo z nich umře je fakt strašný...
-
Nějak vám došly ty vaše super názory co? Konečně tu někdo má rozum!!!
-
Jo, jsem ráda, že je živý a nechci si představovat jak one nebo někdo jiný zemře..
-
Nechápu proč někdo vymýšlí tyhle dementní videa, jak Louis umřel?? Co je to za kravinu řešit jaké by to bylo?, nikdo to nechce!!!! Fakt povzbuzující videa pro 21 letého kluka, co má vše před sebou...
Bože, všichni říkají, jak ho milují atd.. tak proč mrhají časem a sesřihávají tyhle kraviny..??? Fakt, je mladý, ŽIVÝ a mě se nechce představovat jak on, nebo nekdo umřel, není to nic pěkného!! Je živý, zdravý, pěkný a talentovaný, tak si ho užívejte.. Myslím, že když by se mu fakt něco stalo, tak by to sebralo všechny i bez videi.. -
když cuceš ať se mrknem tak tu napiš profil...;-)
-
tohle mě rozbrečelo: http://suspendersandbowties.tumblr.com/post/58195356070/itsmelarrystylinson-im-crying-holy-fucking
-
Miluji Louise je to můj anděl který mi káždý den pomáhá vstát na nohy a jejich koncerty jsou boží byla jsem v londýně je to tam super. Holky mám fotku s Louisem mám ji na fb tak se mrkněte I LOVE YOU LOUISI *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2*
-
JÁ fandím obojím,mám ráda i LS a mám ráda i ES a nemyslím si,že LS nejsou Directioners,holky,měli byste se nad sebou zamyslet,všichni jsme directionerky (jednosměračky :D)a všechny bysme měli držet spolu,alespon kvůli klukům,a ne hádat se mezi sebou,Ježíši Kriste,directionerka proti directionerce,to je trošičku blbí ne??? *3* no ne?
-
Díky *3*
-
ES znamená Elounor shippers (Eleanour+Loui)...LS znamená Larry shippes(Loui+Hazza) :) shippovat znamená dávat do páru ;):D
-
Kdo miluje One Direction :* LIKE *3*