Přejít na výpis diskuzí

Louis Tomlinson

OSOBNOST 23.12.2011 
961 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Bože holky, podle videi a řečí nemůžete o nikom tvrdit, že je nebo není gay.. Když jste si fakt tak jisté, tak dejte nějaký OPRAVDOVÝ DŮKAZ, proč jste si tak jisté... A ne jen podle videi a podle toho, že " jedna paní povídala". Nikdo to vědět na 100% nemůže, protože předpokladám, že vite co mají ve smlouvě. ( zakázane projevy homosexuality!!)
  • Jo, díky *3*
  • ES = Elounor Shippers, co shippují Louiho a Eleanor
  • Ahoj,1D jsem začala poslouchat asik před měsícem a jsou super, ale co znamená ES... A nepište, že jsem blbá! Prostě to nevím, protože je poslouchám jen chvilku.
  • Ty se sklidni. "1D:)" má naprostou pravdu!! Názor si klidně mèj a piš si ho kam chceš... Jak říká 1D:) nikdo si nepotřebuje číst jak si nadáváte..( neříkám, že jsi to zrovna ty)
  • Jé tak ti děkuju alespoň jsem se něco dozvěděla;) 100% lesbička? Jo? No když myslíš že jsem lesbička jen protože podporuju homosexuáli a nemám nic proti nim tak proč ne:) Táhni někam ty homofobní ES!:)
  • To že mají LS jiný názor něž vy ES tak to neznamená že nejsme Directioners. Tak se zase uklidni;)
  • Miluju Louise :** je nejlepší a nejkrásnější *14*
  • miluju louiho je užasnej užesnej užejnej a fešak je muj *1* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *2* *2* *1* *4* *4*
  • Já neříkám, že tu nemůžete psát své názory. Jen říkám, že to jde i bez nadávek a provokací... Tím jsem nechci nikoho naštvat. Ale jen myslím, že lidi si nechtějí číst, jak jste na sebe sprostí..ne?
  • Ježiši... Dobre no, ale v té fotogalerii su mnohem lepšie fota... Tu čo ma teraz sa moc nevydarila, je tam taký... iný. Hned treba to 1 foto v galerii je bezva.. Muj nazor.
  • ja to neřešim jenom mám svůj názor! To ho snad už ani nemužu mít?? *8*
  • Louii nemá žádnnou hroznou fotku!!
  • Zmeniť!! Je hrozná.. Ty ve fotogalerii su lepšie.
  • Nechápu, že máte potřebu to stále řešit... Jako by vám do toho něco bylo, nebo jako by jste to mohly ovlivnit... Kluci beztak ani o tomhle vebu neví. Na konci roku uvidíme jak to je!, tak to do té doby zkuste vydržet bez rýpání a nadávek... (nikdo na to není zvědavý)
    Souhlasím s louis-kou i anonymem336.
  • A ty si řikaš fanynka? Jestli jo tak si prosím tak neříkej!!
  • Myslim že jsou Pansexualové :D
  • Jako vážně?? kvůli tomu že se nám líbí představa že Loui a Harry jsou spolu tak nejsme directioners? OMG Gayove jsou taky jenom lidi všichni jsme stejný. A i kdyby byli gayové tak my to nevadí! *3* *8*
  • Timys
    Prosim neměňte Louimu prosim profilovku, děkuji :) :)
  • Jak jsi myslela to ,,přát mu to nejhorší''? A Harry navštěvuje gay cluby, takže by mohl být bisexual nebo pansexual. A to jak se k sobě chovají (harry a louis) vypadá fakt jako kdyby mezi nima něco bylo

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit