Přejít na výpis diskuzí

Louis Tomlinson

OSOBNOST 23.12.2011 
961 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • LarryForever
    přesně:33 Hned se mi tady líbí víc! :D
  • ÁÁÁ! Konečně tam je, že chodí s Harrym :3 Teď už se čeká jen na smazání El :D
  • jsem jeho fanynka miluju ho je užasnej krasne zpíva proste je božskej *14* *14* *14* *14* *14* *14* *15* *4*
  • jo? a jak ty muzes vedet co by bylo pred X factorem? jsi snad jasnovidec???
    delas jako ty bys vedel jaky je v soukromi..
    pravda, komenty typu: vem si me, nebo chces semnou chodit, jsou na palici. kdyz si to tu nekdo napise, JEHO vec.! je peknej a peknej by byl i bez X Factoru.. a jestli je gay jeho vec!! MUJ NAZOR, LIBIT SE TI NEMUSI!,ALE TO JE MI CELKEM JEDNO..
  • Jo presne proc si na neco hrajete?
  • Většina z vás ho chce jen kvůli tomu, že je slavnej a bohatej a tak... Ale kdybyste ho potkali před X Factorem tak o něm ani okem nezavadíte. A pochybuju, že ho nějaká z vás zná a víte jakej je v soukromí. Tak přestaňte s těma kecama typu, že byste byli dokonalej pár a tak... Jste jen blbí nány co si řikaj "fanynky", ale když nepřejete klukům, aby byli šťastný tak žádný fanynky nejste. Kluci přece nestojí o takový fanynky jako jste vy.
  • no, kdyby byl na kluky a jeste k tomu s Harrym, a pak by se rozesli...? nevim jestli by spolu chteli byt ve skupine a na turne...
  • Doufám, že řekne, že je zamilovaný do Harryho... A i kdyby to neřekl, budu ho mít ráda, ať je na holky nebo na kluky :D
  • A odkdy je tu napsane, ze jsou zasnoubeni?? nejaka blbost. A ja doufam ze neni gay, ale nektere ty videa... uvidime na konci roku. *3*
  • Já taky říkám, že je gay a nemyslím si, že jsem na palici. Každej má přece svůj názor ne?
  • Ale oni nejsou zasnoubení *3*
  • Protoze je asi s ni zasnoubeny ne? *3* *4*
  • Proč tam sakra je, že je zasnoubený s Eleanor?!? *10*
  • DomiTommo
    Luis? Ne tak nahodou Louis? :DD ale to nic :)
  • DomiTommo
    He is mine :33 *14*
  • je to sexy kluk
  • *14* *14* *14*miláček
  • Ty asi taky ne, když nevíš, že ze srandy řekl, že má rád holky, které jí mrkev *4*
  • Luis je úžasný má nádherné oči a je k sežrání :)
  • Louis není teplej!A kdo říká že je tak je asi na palici! *10* *16* Jste normální?Kdo to vůbec vymyslel?!Vždyt má holku!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit