-
Happy B-day Louis, Merry Christmas and Happy New Year. And I pleas You- You say Liam that I love him!!! *14* *14* *14*
-
Všechno nejlepší Louisi :)
-
Happy birthday, merry Christmas and say "hi" to Kevin please :DDDDDDDD
-
Happy Birthday Louis and Merry Christmas *1*
-
Happy Birthay LOUIS.Nech sa ti dary v novom roku len to dobre a nech vam to spolu vydrží čo najdlhsie.ako aj skupine prajem veselé vianoce a úspešný Nový rok 2013.Louis mám ťa veľmi rada a som šťastná že si.Robíš má kazdy deň šťastnou.najviac bi ma potešilo keby ste ako 1D prišli na slovensko urobiť taký malý koncert.najlepšie bi bolo do Košíc.tam bývam.potešili by ste mňa aj ostatné fan.zbožňujem tvoje vtipnky ale hlavne tvoj pekný úsmev,oči,vlasi.proste všetko.si proste úžasný,ale nie len ty.aj ostatný sú úžasný.ty a Liam ste ti naj.este raz tí prajem všetko naj k 21 narodkam. Cmuk-cmuk Louis
-
Všechno nejlepší Loui <3 *3* *3* *14*
-
Happy Birthday *14*
-
Happy Birthday *1* *2*
-
Happy birthday!!!! *1*
-
Happy birthday!!!!
-
Vše nejlepší boo bear ♥♥♥ *3* *14*
-
happy birtday
-
happy birthday Boo Bear.
-
Happy Birthday Louis!!! wishes anne
*14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Happy Birthday Louis ♥
-
Šecko fajné *3* *3* *3* *3*
-
Je, Louis má narozeniny ve stejnej den jako já... :-)
-
vím že všichni mají jiný názor ,ale jen tak mně se nejvíc líbí Louis a Niall pak Liam,Harry a Zayn.... *1* ale podle zpěvu jsou Louis,Niall,Harry?Liam a pak Zayn
-
Seš pěkně debilní!!! Co je tady urážíš dělají ti něco? ,jestli ne tak si jich nevšímej a to platí i pro ostatní,kterým se nelíbí!. A když chceš BLEJT tak si to nech na záchod *16* *16* Seš trapná!!! a jestli seš ''normální člově'' což nejsi!!! tak si jich nevšímáš nazdar TY TRAPAČKO!!!! *15* *15* *15* musím se ti smát jak si trapná.....! *1* *1* *1* *1*
-
to bylo na me nebo na toho idiota?