-
hnus hnus nejhnusněší mě se z nich chce *11*
-
Nechápu jak můžeš napsat, že Niall tu písničku teoreticky kazí. A už vůbec že Niall není moc pěkný, achjo. Myslim, že bez Niall by to One Direction vůbec nebylo. Že má Harry 30 tetování je jeho věc a né tvoje, to že Zayn kouří je už tuplem jeho věc a Niall nekouří :-) Asi si moc nezískáváš informace. Příště nepiš takový kraviny že Niall není hezký a že neumí zpívat laskavě, dost si mě tím vytočila :)
-
Takže abych to asi tak shrnula:
One direction jsou úžasní :))
Nejlépe zpívá Harry, Liam, Zayn, Louis a nakonec Niall, protože písnička Little Things je nádherná, ale prostě jak tam zpívá Niall je to takové nemastné neslané takže nic moc :(
Nejhezčí je Harry s Liamem, pak Louis, Zayn a Niall.. prostě Niall není moc pěkný :(
a kdyby sem to vzala podle chování tak určitě na prvním místě bude Liam-je to takový jak všichni říkají "Taťka skupiny" :) potom nejspíš Niall-chová se také rozumně a dospělácky, potom Zayn a nakonec Harry a Louis to jsou ještě takový puberťáci, hlavně teda Harry :D Nejlepší píseň- What makes you beautiful, One thing, Live while we're young, Little things, Gotta be you :)
Ale co mě teda hodně vadí, je to, že Harry už má zkoro 30 tetování, Zayn nějako kolem 20, Louis 3, Liam 2 a Niall 1. Jó jedno,dvě nanejvýš 3 tetování nevadí, a je to i hezké, ale 30 to už mě příjde fakt moc :(( zachvíli bude mít HArry potetovené celé tělo :( Dále mě vadí, že Zayn a Niall kouří :/ vždyť si uplně zničí hlasy a plíce :/ Jsem ráda že Liam nekouří ani moc nepije :) a u Harryho jsem také ráda že nekouří :)) A ještě by teda nemusel Harry tak střídat holky :D Třeba Louis už je s Ell dva roky a Liam byl s Danielle taky dva roky, ale Harry prostě musí každej měsíc měnit :D
A vy co kecáte o One Direction, že jsou teplý atd. tak se laskavě uklidněte ! Oni už toho dokázali v životě docela hodně, zato vy? nic! ale vy jen prostě závidíte! protože jsou to hezký, úspěšný kluci.. je mi z vás blitmo !
a to je asi tak konec mej dlouhej slohovky o One direction :D
doufám že kluci někdy navšíví i Českou republiku ;)) -
Áááá ty se máš! *14* *14* *14*
-
ma krasnu farbu hlasu !!!!!!!!!!!!!!
a le celkom pekny *14* -
*14* strašně miluju Loise už sem byla na dvouch konzertech a sou užasní *14* *14* *14*
-
Nevim co to všichni máte,miluju 1D a všechny jejich písničky jsou Dokonalí a Louis nejvíc <3 ! Nejsou to žádný Buzny,kam se hrabe takovej 'Justin Bieber' ! Ti co to píšou tak akorát závidí! Louis je muj miláček.Je to největší Pako z 1D a protoho tak miluju a kdyby to byl Gay měl by vztah s Eleanor? Ne! Tak držte Pysk! Sem maj psát Lidi kteří mají Louise rádi! Je to největši vtipálek stačí jít na Youtube na Deníky prej Niall : HELP ! Louise : Someboady needs Help? Supeermann :DDD Miluju ho a i kdyby to byl gay tsk bych ho milovala <3 <3 <3
-
Ehm... Oblíbená skupina už 9 let? Oni fungují teprve 2 roky ;) A šance,že ho potkáš je 1 ku 1 000 000 :)) :D
-
9 let? :D jasně :D One direction teď slavili 2 roky od vzniku ;D
-
není s žádnou Eleanor není zaasnoubený
-
Koho nebo co nemáš rád/a
-
Miluju Louise a nenávidim Eleanor Calder One Direction jsou moje oblíbená skupina už 9let od mých 10.Jsem strašně štastná že za týden jedu do Británie přesně do Londýna a možná potkám Louise.Zavidíte co? *1*
-
Bohužel sis spletla stranu tady nni nirvana ale LOUIS TOMLINSON Z 1D :***...nebo seš snad slepá? *15* *2* asi jo.... *3*
-
i love the song what makes you beautiful *14* *14* *14*
-
da sa
ale ja len taki tipek *6* -
Překlad pro One Direction:
TerryB * or whatever it's called, is absolutely right, you guys are amazing, and if you do not like someone, why not give out? after all, I think those who say it would not be able to sing or What Makes You Beautiful, what a sister is 5 years .. please be polite to them, what would you be if you wrote about someone that you're gay? this is a page about Louis, so you can always read it .. Louis is awesome, and Harry, Niall, Liam and Zyan are great, but I just love ........................................................................................................................................................................................L.........................................O......................................................U.........................................................................................................I...........................................................S................................................................................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!♥♥Louis♥♥ -
TerryB* nebo jak se jmenuje,má naprostou pravdu,kluci jsou úžasní,a pokud se někomu nelíbí,proč to dává najevo? vždyť podle mě ti co to říkají by nedokázali zazpívat ani What Makes You Beautiful,co dokáže má 5letá sestra..prosím buďte k nim slušní, jaký by vám to bylo kdyby o vás psal někdo že jste gay??tohle je stránka o Louisovi,takže si to může kdykoliv přečíst..Louis je úžasnej, i Harry,Niall,Zyan a Liam jsou super,ale já prostě miluju ........................................................................................................................................................................................L.........................................O......................................................U.........................................................................................................I...........................................................S................................................................................E!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!♥♥Louis♥♥
-
Nirvana FOREVER!!!!
-
Všichni z 1D jsou krasny *14* *14* *14* *14*
-
Niall je ze všech nejmenší!:D