Přejít na výpis diskuzí

Louis Tomlinson

OSOBNOST 23.12.2011 
961 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Happy B-Day, Louis! :D
  • Co je LS a co je ES???????
    Díky Mooc *7*
    • LS- Larry Shippers, to je půlka lidí z fandomu co věří, že Louis a Harry jsou spolu jako pár.
      ES- Elounor Shippers, to je zase další půlka lidí z fandomu co věří, že Louis a Eleanor jsou pár. *4* *4*
    • ES je, když Louis chodí s Eleanor
      LS je Larry Stylinson(vztah Harryho a Louise) *3*
    • misqamisulkaangell.skotova
      LS- Larry Shipper (Harry+Louis) ES- Eleanor Shipper (Eleanor Calder+Louis) ;) *3*
      • diky zes mi to rekla ja to taky nepochopila tak dik
  • I need you Louis *13* *13*
  • Vše nej Louí *14* *14*
  • Happy 23rd birthday Boo Bear.I love you. *14*
  • By mě jako ku**a zajímalo, proč sem cpete el, když je to stránka o Louim -.- jako..fuck logic (y) -.- jsme Tomlinsoners a nějaká eleanor nás nemůže rozdělit ;) nezapomeňte mě vyfuckovat a říct, že nejsem Tomlinsonerka, protože Louis přece miluje el a já jenom závidim ;) :'DDDD upřímně je mi fakt smutno z toho, že se delíme na LS a ES :(( eleanor mám ráda, ale mám pocit, že nás rozděluje :'(( některé ES mi el zhnusili, tím jak se chovaj :( uvědomte si, já jsem taky byla ES, ale Larry mi po nějaké době přerostl k srdci :'3 když jsem byla ES, žádná Larry Shipperka mě nehejtovala ani bezdůvodně nenáviděla, chovali se ke mě pořád jako sestry :) to se o ES říct nedá :(( a vážně mě to mrzí :'(( holky, zamyslete se nad tím prosím :) Louise hrozně moc miluju a chci aby byl šťastný, ať s Harrym nebo El :) jinak, to byl jenom můj názor, ok :)
  • happy birthday Louis *14* *2*
  • Ja to fakt nechapu.. Vy sem pisete jak jsou tepli a tak .. No tak fajn myslite si to sle nezatezujte tim tu stranku a vubec kdyz jsou tak teply a chce se vam z nich zvracet proc se vubec koukate na jejich profil ... Jen aby jste byli za frajery nebo frajerky?? Ne diky, zaprve nechapu komu to cpete?? A za druhe uz je to fakt trochu ubohy .. Libilo by se vam snad kdyby nekdo psal k vasemu oblibenci nco takovyho asi ne co??
  • Jsi k sežrání... *14* *14* *14*
  • Louis

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit