-
Tak to je síla že Louis bude mít další sourozence v rodině :)
-
Piju si tady zelený čaj a doopravdy moc se bavím nad komentáři co se týkají ES a LS. Musím se doopravdy smát. Tohle, že je velká rodina? Tohle, že je velký milující fandom? Místo toho, aby jsme byli rádi, že dělají to co je baví tady řešíme jejich soukromí život a vedeme hádky o LS a ES. Už mě unavuje, že kluci nejsou takoví jako dřív. Už poztráceli ten elán a chuť do toho. Podívejte se třeba na Louise. Neskutečně zhubl a schovává se za falešný úsměv. Trápí se. Trápí se kvůli takovým blbkám, které se neustále musí hnípat v jeho soukromí. Už si nemůžu vyhledat nějaký normální obrázky s ním bez toho aby na mě nevykouklo milion obrázků a fanartů s Larrym. Nemůžu už nic bez toho aby mě nepronásledovala velká válka mezi ES a LS. Dle mého názoru nikomu z LS ani ES nezáleží na Louisovi ani Harrym. Kdyby vám na nich záleželo a měli by jste je rádi takový jací jsou tak by jste byli šťastní i kdyby třeba byli spolu nebo kdyby Harry měl přítelkyni a Louis zůstal s El. El nemám ráda to přiznávám, ale doopravdy mi leze krkem, když jí někdo přeje smrt nebo něco takovýho. Lidi vzpamatujte se! Kluci totálně sešli a to jen kvůli tomuto velkýmu rozporu.
-
No LS jak snad všichni vime, tak Louis byl s El na horách + jejich přátele. Takže mi prosím objasněte všechny triky a fotosopy jak to modest udělal...! Už jsem se dlouho nebavila :P:P:P
-
Chci tě ,ať to stojí cokoli!;-)
-
je to sexy kluk
-
ale, nehadejte se , on anis jednou z vas chodit nebude*9* ... ja do nej byla taky zamilovana , mozna jeste jsem ... po skole jsem za nim chtela jet do anglie ale jak tak koukam tak jsem byla si hodne najivni abych si myslela ze ja +on .... to jsou ty star ..... no ja jak tak ctu ty vase prispevky tak jsem asi prestala zít ve snu a vratila se do reality *7* ... Vam bych to taky doporučovala jinak se z toho scvoknete ... me se to uy skoro taky stalo .... !!! *4*
-
-
Máš pravdu já taky sem se zabouchla do louise ale veme si stejně nikoho anglického a slavného třeba Taylor Swift nebo Eleanor Calden.Já chci Harryho ale stejně si mě neveme mě je to ale ukradený ale je mi to hrozně líto......................... *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* AHOJ
-
-
No, jak atk vidim tak ti to moc ukradeny neni ... :D noja nwm asi ho furt miluju ale je to jao na houpacce :( no... ja do anglie jet chci al ne kvuly nemu... ja tam budu studovat... :) NEJHORSI JE VEKOVEJ ROZDIL :((
*13* *9* *9* *9*
-
-
-
copak to nikdo nepochopil Louis a EL spolu chodi byly na dovolene a to ze harry a louis spolu chodi uplna hovadina !!!!!!!! *16* *16* *16*
-
Happy Birthday Loui *14* *14* *14* *14* *14*
-
joo louis ten je nejhezčí *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *15*
-
On je prostě úúúúúúúúúúžasnej!!! *1* A taky nechápu proč dali do vztahu Harryho!!!! (trapný!!!!) *16* *16*
-
-
ne je uplně hnusnej *16* *11* *11* *10* *8* *9* *11* *12* *16* fujjjjjjjjj
-
-
ty zrudo ohavna jak tohle muzes rict louisovi *16* *16* *16* *16* *16* *10* *10* *10*
-
není hnusnej, jestli si myslíš, že jo, je to tvůj problém:))
-
-
ne je uplně hnusnééj *11* *13* *9* *8* *16* *11* fuuuuuuuuuuuuuj
-