-
Ty jo Veroniko fakt krásný proslov! :Dmáš ve všem pravdu!nebo i hodně kluků jim nadává do teploušů ale já si myslím že jsou jen závistivý protože jako oni nebudou!talentovaní a slavní!
-
jsem jeho fanynka miluju ho je užasnej krasne zpíva proste je božskej *14* *14* *14* *14* *14* *14* *15* *4*
-
vše nej k narozkam
-
Louis je strašně pěknej miluji ho *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
*14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* to jo je sexy
-
-
Happy Birthday Loui :)))))))
-
no, kdyby byl na kluky a jeste k tomu s Harrym, a pak by se rozesli...? nevim jestli by spolu chteli byt ve skupine a na turne...
-
louis is amazing
-
Happy Birthday! :) <3
-
ahoj,nevíte prosím někdo Louise facebook. ( Louis je nejlepší na světě Milujem ho *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* )
-
-
Oni chodí hlavně na TWITER a tam mají Official ůčty:
Harry_Styles
zaynmalik
Real_Liam_Payne
NialOfficial
Louis_Tomlinson
a když jim Tweetnete něco zajímavého máte šanci že vám odepíšou;)...
-
-
Happy Birthay LOUIS.Nech sa ti dary v novom roku len to dobre a nech vam to spolu vydrží čo najdlhsie.ako aj skupine prajem veselé vianoce a úspešný Nový rok 2013.Louis mám ťa veľmi rada a som šťastná že si.Robíš má kazdy deň šťastnou.najviac bi ma potešilo keby ste ako 1D prišli na slovensko urobiť taký malý koncert.najlepšie bi bolo do Košíc.tam bývam.potešili by ste mňa aj ostatné fan.zbožňujem tvoje vtipnky ale hlavne tvoj pekný úsmev,oči,vlasi.proste všetko.si proste úžasný,ale nie len ty.aj ostatný sú úžasný.ty a Liam ste ti naj.este raz tí prajem všetko naj k 21 narodkam. Cmuk-cmuk Louis