Přejít na výpis diskuzí

Louis Tomlinson

OSOBNOST 23.12.2011 
961 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hele a jste vy vůbec s něčím spokojené?? Když je ve vztahu s Eleanor, tak jste proti..Když tu někdo napíše tu blbost s Harrym, tak se vám to taky nelíbí... Nejdříve se rozhodněte co vlastně chcete!.. Protože být proti El jen proto, že sníte, o lásce a jak spolu chodíte atd.. je blbost.
    • súhlasím
  • hlavně zdravíčko a spousta uspěchů i v novém roce *1* *1* *2* *2* *3* *3* *14* *14*
  • I love Louis *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *7* *5* *5* *5* *5* *5* *4*
  • miluju louiho je užasnej užesnej užejnej a fešak je muj *1* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *2* *2* *1* *4* *4*
  • mluviš mi z duše!! ;-)
  • Proč se mu vlastně říká mrkev .. ??? =D =D
    • lebo ju zboznuje !!! zrejme niesi moc dobra fanusicka ... *16*
      • Ty asi taky ne, když nevíš, že ze srandy řekl, že má rád holky, které jí mrkev *4*
  • JÁ fandím obojím,mám ráda i LS a mám ráda i ES a nemyslím si,že LS nejsou Directioners,holky,měli byste se nad sebou zamyslet,všichni jsme directionerky (jednosměračky :D)a všechny bysme měli držet spolu,alespon kvůli klukům,a ne hádat se mezi sebou,Ježíši Kriste,directionerka proti directionerce,to je trošičku blbí ne??? *3* no ne?
  • Loui Merry Christmas *4* and Happy Birthday *14* *14*
  • jo? a jak ty muzes vedet co by bylo pred X factorem? jsi snad jasnovidec???
    delas jako ty bys vedel jaky je v soukromi..
    pravda, komenty typu: vem si me, nebo chces semnou chodit, jsou na palici. kdyz si to tu nekdo napise, JEHO vec.! je peknej a peknej by byl i bez X Factoru.. a jestli je gay jeho vec!! MUJ NAZOR, LIBIT SE TI NEMUSI!,ALE TO JE MI CELKEM JEDNO..
  • Happy B-Day Loui:** !! *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit