-
je k sežrání *14*
-
Heled lidicky nevymyslej te si tu blbosti kdyz onem nic nevite dekuji ;)
-
nechte tam prosím tuhle profilovku. Je nádherná.
-
Kdo mu tam zas dal Harryho pro krista!! jestli tě baví si z toho dělat prd*l tak je to už dost ohrané :P pak se jen můžeš bavit pohledem, jak tu každý píše, ať se to změní :P
-
Mě se líbí všichni a to jak zpíváním, tak vzhledem, ale nejvíc se mi líbí Lois a Harry, ale i ostatní a nezazlívám někomu, že nemá rád třeba Louise, mně se ze začátku taky líbil jen Harry. *15*
-
-
jj, prvně jen Harry, teď zas Niall... *15* *2*
-
-
Thank you *3*
-
žeru ho moje přezdívka doma je paní tomlinsnová miluju ho *14* *14* *14* *14* *3* *3*
-
Hello there! maybe we will have a concert in Prague. :D
-
-
You're not Louis
-
-
Přeji ti mnoho sil a budu ti držet palečky aby jsi to zvládl. Je mi tvé maminky moc líto a vím ,že to bolí ale ty to zvládneš. Jsi skvělý a zvládl si už mnoho věcí . Veřím ti ,jsem s tebou ,přeji upřímnou soustrast a za tvou maminku se budu modlit . Mám tě ráda . S pozdravem Verca :*
-
Miluju Louise a nenávidim Eleanor Calder One Direction jsou moje oblíbená skupina už 9let od mých 10.Jsem strašně štastná že za týden jedu do Británie přesně do Londýna a možná potkám Louise.Zavidíte co? *1*
-
-
Ech.. To je .. Nejradsi bych to nekomentovala, ale ja proste musim
Nenavidis Eleanor tak proc sis napsala prezdivku Eleanor ?? Asi jsem blba ale tohle mi proste hlava nebere
No s tima 9 rokma .. Uz ti to vysvetlili, ale uz to pomalu budou 3 roky .. Myslim ale nechci se hadat
Kdyby byli 9 let tak by bylo Haroldovi 9 kdyz zacinali hrat .. Ach jo
No a ne nezavidim, protoze kdyby jsi byla aspon trochu chytra a podivala se na jakejkoliv web nebo neco ..( zaprve by jsi vedela ze spolu nejsou 9 let ) vedela by jsi ze v ty dobe co jsi tohle napsala byli v Americe a ten tejden co jsi tam mela jet taky .. Tak nevim co resis :D -
Ehm... Oblíbená skupina už 9 let? Oni fungují teprve 2 roky ;) A šance,že ho potkáš je 1 ku 1 000 000 :)) :D
-
9 let? :D jasně :D One direction teď slavili 2 roky od vzniku ;D
-