Přejít na výpis diskuzí

Louis Tomlinson

OSOBNOST 23.12.2011 
961 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Happy birthday, merry Christmas and say "hi" to Kevin please :DDDDDDDD
  • Louisovi umrela mamka :( to je strasne vim jak mu asi je kdyz nekdo strati matku je to nejhorsi vec co se muze lidem stat je to hrozny pocit i kdyz Louise osobne neznam tak i presto je mi hrozne a soucitim s nim
  • stankova.lidka
    Nice boy. *14*
  • Já mám ráda Louise on pořád vyvádí blbosti a pořád se směje já taky a taky mám ráda Nialla on prý chce odejít ze skupiny to je příšerný *8* *9* *13* *10*
  • mě se nejvíc líbí Louis pak Niall,Liam,Zayn a Harryho moc nemusim ale zase ma pěknu barvu hlasu ale Niall má ještě hezči *14* *14* *14*
  • Překlad pro One Direction:
    TerryB * or whatever it's called, is absolutely right, you guys are amazing, and if you do not like someone, why not give out? after all, I think those who say it would not be able to sing or What Makes You Beautiful, what a sister is 5 years .. please be polite to them, what would you be if you wrote about someone that you're gay? this is a page about Louis, so you can always read it .. Louis is awesome, and Harry, Niall, Liam and Zyan are great, but I just love ........................................................................................................................................................................................L.........................................O......................................................U.........................................................................................................I...........................................................S................................................................................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!♥♥Louis♥♥
    • Ty si vazne myslis ze 1D chodi na osobnosti.cz a vubec na nejakou ceskou stranku ??? :D
  • Narodil se stejne a zrovna se mi libi!!!!
  • Happy birthday Boobear *14*
  • hezký
  • Louis je ten nej z 1D!Miluju te Louisi.Na stotisickrat te miluju. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit