-
Happy birthaday Loui.I love U
-
Happy birthaday Loži.I love U
-
Všechno nejlepší *14*
-
Vše nej Louí *14* *14*
-
Prej vztah s Eleanor Calder :' ták určitě Larry bitchess *14*
-
Louis je nejlepší palec nahoru :)))) *1*
-
loui je k sežrání
-
mam ho nej z one direction *14* *14*
-
Piju si tady zelený čaj a doopravdy moc se bavím nad komentáři co se týkají ES a LS. Musím se doopravdy smát. Tohle, že je velká rodina? Tohle, že je velký milující fandom? Místo toho, aby jsme byli rádi, že dělají to co je baví tady řešíme jejich soukromí život a vedeme hádky o LS a ES. Už mě unavuje, že kluci nejsou takoví jako dřív. Už poztráceli ten elán a chuť do toho. Podívejte se třeba na Louise. Neskutečně zhubl a schovává se za falešný úsměv. Trápí se. Trápí se kvůli takovým blbkám, které se neustále musí hnípat v jeho soukromí. Už si nemůžu vyhledat nějaký normální obrázky s ním bez toho aby na mě nevykouklo milion obrázků a fanartů s Larrym. Nemůžu už nic bez toho aby mě nepronásledovala velká válka mezi ES a LS. Dle mého názoru nikomu z LS ani ES nezáleží na Louisovi ani Harrym. Kdyby vám na nich záleželo a měli by jste je rádi takový jací jsou tak by jste byli šťastní i kdyby třeba byli spolu nebo kdyby Harry měl přítelkyni a Louis zůstal s El. El nemám ráda to přiznávám, ale doopravdy mi leze krkem, když jí někdo přeje smrt nebo něco takovýho. Lidi vzpamatujte se! Kluci totálně sešli a to jen kvůli tomuto velkýmu rozporu.
-
jezis ted vypada tak bozsky!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!