-
ale byl gayyy s harrym
-
-
Louis není gay a vůbec nechápu, proč používáš minulý čas, protože když se gayem narodíš, tak jím i zůstaneš... Louis ale samozřejmě není na kluky!
-
-
Louis je dokonalý , miluju ho , ma dokonalý hlas , chování,vzhled, vše, ma andělský hlas , nevěřím ze je gay , on není !!! Love him !!! <333
-
Louis je proště nejlepšíííííííí *14* *14* *14* *14* *14*
*14* *14* *14* *14*
komu se líbí ať mi dá + -
-
*11* *11*
-
-
je božííííííííííí *14* *14* *14* *14* *14*
-
Co myslíte, vydá se Louis někdy na sólovou dráhu? *4*
-
-
Já myslim, že ne. A když se vydá, tak ale nemusí uspět. No, když o tom tak přemýšlím, tak jsem si vzpomněla na X-Factor, na Simona... Všichni z poroty mu (a zbytku 1D) oznámili, že na to nemá. Má pouze na to, být členem hudební skupiny.
-
-
Nechci se nějak hádat, ale nezapoměňte že orientace je na Louisovi... však my jako fanoušci britsko- irské skupiny by jsme měli chápat zda Louis je orientací Homosexuál nebo zda je heterosexuál nebo bisexuál.. sakra uvědomte si že nezáleží jen na fanoušcích jací kluci budou, ale i na jejich rodinách jak je vychovali.. a myslím si že jejich rodiny je vychovali dost dobře.. sice nemají střední vzdělání jako většina lidí s tohoto světa, ale zase mají peníze co většina lidí nemá... nechci se nějak přiklánět na stranu LS nebo ES ale nejsem ani jedno jsem Directioners a to nezměním a je mi jedno jestli je Louis gay nebo není... já ho miluji takový jaký je.. a i když se nedostanu na koncert tak pořád jsem s nimi celé 4 roky.. a vracím se zpět do minulosti. s Láskou skoro 17 -ti letá fanynka skupiny 1D.. I Love 1D *14* *14* *14* *14*
-
Já byla v Londýně na jejich koncertě a vyfotila jsem se s ním!! Miluji ho !! Love , love, lovee !!!Text Vašeho příspěvku *14* *3* *15* *1*
-
lol,některých je mi fakt líto...:DDDDD
píšete tady(jenom někdo,né všichni) že LS jsou rakovina fandomu..really?:ddd už jste fakt k smíchu,však se na to poslední dobou podívejte jak se Louis a Hazz chovaj,a všechno to okolo nich..to vážně nevidíte?!?? je docelka zajímavý že El se víc směje s Maxem,nemyslíte?:) ale víte co já vás nechám dál snít o tom jak mooooooooc Louis miluje El a naopak...;) docelka mě to unavuje *6* *6* ale co,jo a ještě něco všichni tady píšou svoje názory a vy všichni píčujete..jestli tohle je rodina tak to potlesk pro vaší logiku *8* *16* *16* *16* P.S.DIRECTIONERS NIKDY NEBYLI RODINA ALE FANDOM.VZBUDTE SE LIDID!!!! *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *6* -
Můžete se tady laskavě přestat hádat? Jste jak blbý a jak malý děti.Jeden věří tomu jeden zas tomu. Bože. Pravda se jednou stejně ukáže tak si věřte čemu chcete.Ale jako jste s tím už trapný jako fakt. Někdo něco vymyslí a vy tomu jak idioti věříte.
-
-
Říká někdo, kdo má jméno „ta Louisova”. xD Ty zase věříš tomu, že by si tě někdy vzal, ne? :D Řeknu to takto: Protřiď si laskavě slovník a vyřaď z něj sprostá slova, nebo je alespoň stáhni na minimum. Neumíš interpunkci a budeš si tu na lidi, slušný lidi, otevírat svou pusinku, ano? Klidni hormon. Názory se vyjadřují s klidem. Ovšem z jisté stránky máš pravdu. To ano. ;) :)
-
-
Ne není to pravda furt si někdo vymýšlí že el je těhotná ale není to pravda takže si to vymysleli *3*