-
hele proč tam nejsou vztahy a je tam debilní reklama ??? *16* *16* *16*
-
-
Pekny jmeno *1**1**1*
-
taky mě to štve.
-
-
ahoj je divné že u louisa nejsou vztahy ale u nialla a ostatních jsou vztahy dost divné :/ *8* *8*
-
-
-
Jsi k sežrání... *14* *14* *14*
-
Louis se s Eleanor rozešel? Napište mi někdo prosím jestli je to pravda nebo ne. Díky
-
-
kdyby spolu někdy chodili pak ano,dalo by se tomu říkat rozchod
-
Ahoj to není pravda Louis a Eleanor s polu pořád chodí.
-
-
Proč tu nemá uvedenou Eleanor?
-
-
Because she's beard :D
-
-
Tak hele aby jsem to nějak schrnula , pro všechny naivní a neschopný pochopit pravdu : Loui a Harry nejsou žádný gayové , jsou to dobří pratele berou se všichni ze skupiny jako by byli brachove .
Maji většina z nich své holky a jsou s nima Šťastný a kimu se to nelíbí tak at netvrdí jak jim přeje jen to nejlepší ....prostě si už uvedomte ze spolu nic nemají a ty Vase Larry Stylison rovnou vzdejte !!!!! -
-
aha....důkazy asi máš viď když si seš tak jistá?jestli ne,pak mě ten tvůj sloháček asi nezajímá
-
-
docela jde *3* *3* *5* *5*
-
Larry shipperky to tady rozjížděj..:DDD Prostě Louis a Hazz jsou gayové a čágo bélo..:-* jo a jestli stim nějaký inteligentní esičko nesouhlasí tak at si svuj "hejtík" napíše na papírek a strčí si ho do prdel*..pac a pusu vaše larry shipperka:-*:D *2*
-
-
nejsou to sakra GAYOVÉ jsou to jenom dobry pratele . chapes to? ty seš fakt padla na hlavu jenom ze to jsou dobri pratele a maji radi jenom ze vzajmu pratelstvi je nemusis mit za gaye jako ... jo a ty si to taky strc do prde... jop laskave ES je navzdy
-
konečně normální názor:D prej "inteligentní esíčko" zabilas :DD :-*
-
A ze jsi si tak jista :P to je asi znáš osobně a oni ti to potvrdili ze? Prosím tě nikoho nezajímáš
-
aha a ako si môžeš byť taká istá? Nemáte žiadne dôkazy, len photoshopy. Elounor je potvredné od LOUISA, zatiaľ čo o "Larry" povedal, že je to najväčšia blbosť ;) a nie, nie som es ani ls či ako sa to značí, len je to proste fakt otravné čítať tie vaše "pravdivé" komentáre.
-
-
On to vlastně neřekl, ale napsal..já bych byla radšííí kdyby to řekl v intervieu (nevím jak to napsat :DDDDD a to je mi 19 SH*T), abych mohla sledovat jeho reakci (reakci kluků, Harryho atd..) Tohle není hate koment, ale jen můj názor, jak už z nick name vidíte, tak jsem EL+LS v jednom, lae popravdě byla bych nejradši, kdyby nokoho nezajímalo s kým choděj, když jsou šťastný, tak je nechme bejt :DDD
-
-
súhlasím všetci sú to koko*i a tý čo ich počúvaju majú napi*u vkus *3*
-
-
Jedině kdo je tady kok*t a má napi*u vkus jsi jenom ty.
Tak sklidni ty svoje poplašeny hormony a drž tlamu ty tvoje keci nikoho nezajímají.
-
-
-
Ahojky, já si teda taky myslím, že Larry Stylinson je blbost. Souhlasím s tím že kdyby byl gay, tak by nám to už dávno řekl.
A ohledně toho, jestli je Louis s Eleanor nebo ne, si myslím, že pořád jo. Kdyby ne, myslím že by to už bylo na Twitteru... -
-
Ty seš blbost..:DDDDDDDD
-
-
ty ses sama blbost jestli si to myslis *16*
-
-
-
Ty jo Veroniko fakt krásný proslov! :Dmáš ve všem pravdu!nebo i hodně kluků jim nadává do teploušů ale já si myslím že jsou jen závistivý protože jako oni nebudou!talentovaní a slavní!
-
Louis se rozešel s Eleanor? Prosím řekněte mi jestli je to pravda.... *8*
-
-
Ne nerozešel :) je s ní pořád ;) ♥♥
-
Asi ano.
-
Ne to není pravda Louis pořád chodí s Eleanor, Zayn s Perrie,jedině kdo je single je Niallek,Liam a Harry.
-
-
Liam je pořád se Soph :DDD -.- ♥
-
-