Přejít na výpis diskuzí

Louis Tomlinson

OSOBNOST 23.12.2011 
961 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • I kdyby byl Louis gay je to jen jeho věc. My jsme pro něho jen fanynky nic víc. Neustále říkáte jak jim menegmant řídí život, ale uvědomte si že děláte to samé neustále ´´On je buzííček atd´´.. Pořád jste nepochopili jak mu řídíte život? Pomalu se nemůže ani na nikoho podívat a hned máte debilní kecy. Zkuste se zamyslet jak by vám bylo, kdyby jste byli v nějaké skupině máte tam nejlepší kamarády děláte si srandu atd.. a potom všude je napsáno že jste homosexuál. Jak by vám bylo kdyby jste měli přítelkyni nebo přítele a všude by vám psali že je fake že je jen podstrčka. Jak by vám bylo? To si nedokážete představit. To vlastně nikdo, protože nejsme v jeho kůži, dokonce i v kůži od ostatních. Proč vlastně neustále děláte gaye i s Harryho? Že jsou spolu a takové kecy. Proč právě z Harryho? Třeba gay může být i Zayn. Nikdo z nás neví. Tak pořad neřešme jejich orientaci už je to pěkně trapné. Máme se těšit na nové turné,alba atd.. a nedělat si navzájem zle i klukům. Stačí že jim dělají peklo ze života haters a novináři. Ale že dokonce i fanoušci. No není to náhodou hnus? Vím je to zbytečné že jsem to tu vypsala ale zkuste se nad sebou zamyslet. *4*
    • Pises jako kdyby to, ze je nekdo gay byla urazka. Uvedomujes si jak timhle urazis lidi, kteri jsou homosexualove? Je to nechutny. Heterosexualita neni nejaka ''vychozi'' orientace. Byt gay/lesba neni nic, za co by se mel clovek stydet, takze i kdyz Louisemu nebo Harrymu nekdo rika, ze jsou gayove, tak to neni urazka, zrovna tak by pro ne mohla byt urazka, kdyz jim nekdo rika, ze jsou ''straight''. Jediny, kdo by se mel nad sebou zamyslet jsi ty a lidi tobe podobni.
    • dovam like pro to že je to taky muj názor

pěkně dlouhý *1* *1* *1* *1*

to musela bejt otrava to psát *4* *1* *2*
    • Přesně tak mluvíš mi z mé duše.
  • Jo jasně... Louis je GAY no, to si snad děláte ze mě p**** pardon že jsem sprostá, ale tohle je na mě už moc Louis má Eleanor a ona má zase jeho jsou spolu šťastní tak proč jim to ty debilní LS kazí... nejsem ani ES ani LS, ale tohle je na mě už vážně moc hoďte se do klidu.... a pokud vím Louis by nám to řekl zda je GAY nebo ne..... Takže prosím žádné hádky děkuji StyPayHorLikSon *14* *14* *14* *14* Miluji 1D a nepřestanu
    • Pis si, ze Louis by ti neco rekl...nebud naivni!
  • andiseq
    Buzi buzi ^^ *14*
  • Je to gay. ^^
    • Jo jasně Louis je GAY... a ty si jako normální jo??? Děláš si už ze mně k***** p***** omlouvám se za sprosté výrazy já sprostá nebývám ale tohle ja na mě už moc víš GAY je někdo kdo je na kluky a ne že něco dokázal ty jenom sedíš u počítače a říkáš ach jo zase ty buzny nic jiného neumíš??? jestli ne tak mi radši ani nelez na oči a jestli mě chceš vidět fakt nas******** tak přijeĎ a já Ti tu tvojí držku vymáchám v hajzlu uvidíme kdo se pak bude smát
      • Bejby ale ona je Directionerka, a gay není urážka
    • Jedině kdo je tady gay nebo místo na kluky na holky jsi jenom ty tak sklidni ty svoje poplačeny hormony ty tvoje keci nikoho nezajímají a už sen nikdy nelez.
    • Táhni a už se nevracej
      • mám právo na názor ty zaslepená ESko. :)
        • Jak vidíš na tvuj názor má svůj názor i plno ostatních :P a jo jsem Es a ty si trhni
  • Mě se líbí Louis Tomlinson, je hezkej. No kdyby neměl holku tam bych s nim chodila možná já je mi 22 a jemu 24. NO každopádně je krásnej, ale já umím anglicky, ale jsem z Česka pusu papa... *14*
    • Prober se, devce!
  • Hi directioners, El a Louis se rozešli?? :o kdy?
    • Jsou spolu. Jenom nějaký blbec změnil že se rozešli sexoušci :)
    • andiseq
      ani spolu nikdy nechodili
      • souhlas :D *4*
  • to jsou zase blaboly proc se rozesli kdyz to tak vite !!!!!!!!!!!!!
  • Já sem strašně do Luise zamilovaná!!!!!
    Ale má holku škoda!!!
    Jemu 23 a mě 22
    Miluju luise *14* *14* *14* *14*
    • prosimte Louisovi je jen 22 let pane boze bude mu 23 let 24.12. jeho narozky abys vedela *3*
    • andiseq
      *má kluka
    • krávom nás to nezajímá
      *16* *16* *16* *16* *16*
    • katik.skalickova
      Tobě že je 22? Aha.. *Potlesk..:'D (y)
      Luise? Louise ne? A to ani nejsem directionerka.. A vím to.. Bože můj.. *6*
  • stejně dostává vyjebáno od Harryho..
    • Co mylíš, LouiTops nebo Hrrytops xDD
      • Louis tops! :DDD
    • Oh bože za co mně trestáš proč je tak dalekoo pomoc už to nevidržím Louisi ke mně a všichni 1D *14* *14* *14* *14*
    • Proc?
  • Hi girls. I´m Louis Tomlinson. I love you!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit