-
úl
-
Princeznaaaaa :3
-
-
ŇUŇU <3 I love Larry ! *14*
-
neurážej Larryho stylynsona!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ****
-
-
Je boží..i když s prominutím na nejakych fotkach vypada jako blbec :)))
-
LS gratuluji zničili jste vztah Harryho a Louise. Bavili se spolu, bydleli spolu ale jak jste začali s těma kravinama, tak se přestali skoro bavit, aby to přestalo. A vy si to stejně prsazujete, tak nevim jestli jste tak zpitoměli nebo proste naivni
-
-
přesně, byli to nejlepší přátelé, ale už nejsou, aby je pořád nepodezřívali, že jsou gayové :'( *9*
-
-
dkshcidslkdsladjkas
-
-
aha
-
-
-
ty si kravka
-
-
Já 1D mám moc ráda...a taky i když je Harry a Louis Gay nebo nejsou stejně jsou to boží kluci a skupina :)
-
Ahoj holky.Nevím jestli to víte nebo nevíte ale kluci vytvořili noví parfém který se jmenuje 1D That Moment voní po zelených jablkách po fialkáca a po ovoci.Je to už jejich druhý parfén ten první se jnenoval 1D Our Moment a ten druhý se jmenuje 1D That Moment..
-
-
Seš chytráááááááááááááááá NE *12* *12* *12* *12* *12* *12* *10* *16*
-
já už to vím.
-
-
nevíte někdo jeho telefonní číslo?
-
Tak a dost.... nechci se nějak držet ES nebo LS ale nejsem ani jedno.... Vemte prosím na vědomí že je to Louisova věc zda je gay nebo není..... A Harry asi těžko je gay.... a pokud by Louis byl gay já ho budu mít ráda stále..... a to nepřestanu já jsem Directioner a nejsem ani Es ani LS prostě jsem uprostřed :) Pa s pozdravem StyPayHorLikSon *10* *16*
-
-
mě se Larry Stylinson líbí. *1*
-
-
Ahoj, já osobně nejsem ani Elounor a ani Larry, ale rozhodně jsem proti Elounor! (PS: nic proti samotné El nemám, je to můj idol, ale rozhodně nevěřím, že s Louim mají věrný vztah) Já věřím na to, že Lou je gay, myslela jsem si to hned od začátku, co jsem 1D poprvé viděla a jakmile jsem tenkrát ještě jako fanynka slyšela píseň Live while we're young, tak jak tam Louis zpívá na konci krátkou frázi ,,I wanna live while we're young. We wanna live while we're young'', tak jsem si beze srandy myslela, že to zpívá nějaká baba, a když jsem slyšela little things, myslela jsem si to u Louisovy sloky to samé, když vidím, jak on přihřátě mluví, a když jsem viděla na YT, jak ''heterácky'' mává, tak jsem měla jasno, že je gay. Ale také věřím na to, že i Harry je gay - gayské tetování, vzal si tričko Harry ♥ Louis (který heterák by si to na sebe oblékl...), pak jsem viděla fotku, tak sahá na přirození pánské figuríny v obchodě s oblečením, a navíc je aj citlivka. Věřím, že nějakou krátkou aférku spolu Louis a Harry měli, ale myslím, že to tím skončilo, taky si myslím, že jak jim vyprší smlouva s modest, každý z nich si půjde svou cestou a zůstanou přáteli (je možné, že nepřáteli, ale to snad ne...), Louis se 'rozejde' s El a najde si třeba nějakého gaye a to samé i Harry... To je to na co já věřím, není to Larry ani Elounor, ale rozhodně ELOUNOR ISN'T REAL!!
-
-
seš naivka -_-
-
To to kecas! Ze nejsi ES ani LS? Jako fakt? Vzdyt si jasna LS
-
-
Můžete mi tedy někdo vysvětlit proč teda Larry spolu strávili Valentina na podporu homosexuálů? Proč teda? Je to svátek lásky a Louis ho tráví s Harrym na podporu homosexuálů! Proč teda radši nebyl s Eleanor? To my vysvetlete prosím :')
-
-
ano máš pravdu !!! souhlasím PROČ ????
-
Booože!!!Ty taky naletíš na každou kravinu!!!Znáš je osobně??já taky ne..ALe netvrdim že je Louis Gay!!Takhle vy ho milujete?Když zároveň urážíte jeho přítelkyni????Proboha radši dřív myslete a potom jednejte!!!Bohužel i vám ten nahoře nadělil mozek takže ho můžete taky zapnout...Nechci ti nějak nadávat atd...Sem Directioner ale podporuju ES.... *16* *16* *16* *16* *16* *16* Protože si myslim že El toho dokázala až moc!!Můžeš být skkvělá,fajnová holčina a tak se tutím pls nenaser...je to pro všechny LS ;) :)
-
A na takovou kravinu si přišla zase kde??
-