-
Oh bože Harry má takové štěstí <3 :3
-
-
Lou chodí s El!
-
-
no, podle mě ano, chodí, ale můžeš chodit s kým chceš, ale přitom milovat někoho jiného
-
-
na Eleanor
-
-
Prosimvas to jste si nevšimli ze Harry a Louis už se ani tolik nebaví? Natož aby byli spolu.
-
-
Oni se spolu už tolik nebaví, aby je furt nepodezřívali, že jsou gayové.
No, poděkujme LS, že p*srali takový krásný přátelství mezi nima :'((
-
-
Dejte prosím Harryho pryč, už jste s tím fakt trapný. Mám sice ráda Larryho, ale všichni víme, že spolu nejsou. My tu chceme fakta a tohle je jenom nějaká mytologie. Přesně kvůli tomuhle je lidi pomlouvaj, že jsou gayové. Já bych proti tomu nic neměla, neměla bych je ráda o nic míň, ale prostě nejsou spolu, možná jsou sebevětší kámoši, ale nejsou spolu. Nechci vám nic rozkazovat, jenom vás chci poprosit, aby jste Harryho ze vztahů dali pryč. A myslím, že mluvím za většinu lidí tady.
Díky *13* -
vzdyt to neni pravda ze chodi s harrym vzdyt chodi s El *10* *9*
-
boze dejte harryho pryc je nenormalni kdo ho tam dal chodi prece s el ne ????? *16* *16*
-
-
Ano,ale některý LS si to bohužel neuvědomujou -,- Chodí s El...ale oni no to je jedno..Prostě....Tyhle hádky ES/LS naší rodinu rozvracejí sem Directioner už od vydání WMYB a nikdy nebudu ES/LS...Ano vždy budu podporovat ES.. :) *14* *14* Protože si myslim že takováhle osoba jako je ona si nic takovýho nezaslouží...
-
-
Zajimalo by mě kam zmizel starý louis? :'(:'(
-
jezis vy ste vypatlane aspon jedna !!!!!!!!!!!!!!!!!! *16* *10*
-
to ne ni mozne proc nosi tu celenku jako harry a dlouhe vlasy bez urasky vypada trochu jako bezdak !! *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9*
-
-
je to pravda, vypada jak fetak
-
-
diky *3*
-
-
a je mi jedno jestli mi date don t like je to stejne pravda !!!!!!!!!!!!!!!
-
-
By mě jako ku**a zajímalo, proč sem cpete el, když je to stránka o Louim -.- jako..fuck logic (y) -.- jsme Tomlinsoners a nějaká eleanor nás nemůže rozdělit ;) nezapomeňte mě vyfuckovat a říct, že nejsem Tomlinsonerka, protože Louis přece miluje el a já jenom závidim ;) :'DDDD upřímně je mi fakt smutno z toho, že se delíme na LS a ES :(( eleanor mám ráda, ale mám pocit, že nás rozděluje :'(( některé ES mi el zhnusili, tím jak se chovaj :( uvědomte si, já jsem taky byla ES, ale Larry mi po nějaké době přerostl k srdci :'3 když jsem byla ES, žádná Larry Shipperka mě nehejtovala ani bezdůvodně nenáviděla, chovali se ke mě pořád jako sestry :) to se o ES říct nedá :(( a vážně mě to mrzí :'(( holky, zamyslete se nad tím prosím :) Louise hrozně moc miluju a chci aby byl šťastný, ať s Harrym nebo El :) jinak, to byl jenom můj názor, ok :)
-
Je hrozné jak Loui teď vypadá, tak vyhublý a dlouhé vlasy. Je to hnusne co řeknu, ale připomíná mi feťáka. Je bezva ze je na fb ten projekt, ale nwm zda si toho vůbec všimne. Kdyby to bylo na Twitteru tak možná, ale takhle..nwm co ho to popadlo
-
-
Vypadá opravdu hrozně :(( je mi ho šíleně líto, čím si teď prochází :// a ten projekt je i na Twitteru, takže doufejme že si toho všimne ;) :)
-