Přejít na výpis diskuzí

Louis Tomlinson

OSOBNOST 23.12.2011 
961 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • hi my brother louis tomlinson yes
  • Ale to je videt ES ze si to nemuzete pripustit ze LS je real my se aspon nevztekame a nemame vybuchy nervactvý :DD
    • Vdyt to rikám nevtekejte se :DDD
    • Ziall
      vy LS jste hrozný naivky -_-
    • Narry
      LS real ?To je tej nej vtip co jsem kdy slyšela,ale tak necháme vám ten váš směšnej sen ,Louis má Eleanor a to je real!!!!A kdo se tady nejvíce vzteká je LS ,protože víte že jste směšní s tím vaším hloupím tvrzením.Chachacha *3* :))))))
  • prosim hlasujte http://www.evropa2.cz/cs/awards.shtml
  • DŮLEŽITÉ -PROSÍM PŘEČÍST : Asi nám je všem líto jak teď Lou vypadá. Na Facebooku je LouisProject- 30.BŘEZNA 2014 si všichni dáme na profilovku náš nejoblíbenější Louisův obrázek a napíšeme důvod proč ho tak milujeme. PROSÍM PŘIDEJTE SE !!! *13* *13*
  • je mi ho az lito jak ted vypada !!!!!!!!!!!!!!! uz to neni co byvalo *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9*
  • Narry
    Louis má zase nové tattoo ,bože můj!!!!!!! *6*
  • Bože, vy jste vypatlanci az je mi vás líto. Raději už tu ani nebudu chodit, protože ty pi*oviny co tu píšete (Ls) to už není normální. Nemusíte mít El radi, ale to co vy tu píšete je finální stadium debility. Je mi vás líto. A jestli se vám to nelíbí, tak nekomentujte, je to můj názor.
  • vždyt se s EL nerozešel takova hovadina a Harry s Louisem nikdy nechodil vy jste takovy tupci
    *16* *10*
    • Narry
      Tak přesně ty chudinky a to jejich LS je mě jich upřímně líto,ale oni za to nemůžou ,že se jim zbortil jejich hloupí nereálný sen.Louis má El♥
  • copak to nikdo nepochopil Louis a EL spolu chodi byly na dovolene a to ze harry a louis spolu chodi uplna hovadina !!!!!!!! *16* *16* *16*
  • -_- Louis má El !!! Zasrané Larry Shitterky!!! -_-
    • Přesně .. :)) stejně není ani dokazaný ty jejich trapnosti.. Takže nevím co valijou :p *6*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit