-
XD
hihi jukněte se sem http://foto.osobnosti.cz/lourdes-le on-333645 -
Na Madonnu je hodně podobná,je hezká ale to obočí hrůza teda!Když je slavná a ještě má slavnější matku(Madonnu)proč se sebou něco neudělá myslím do obočí!! *1* *1*
-
-
Ano máš pravdu! :)
-
-
kdys je jeji matka tak slavna tak by se sebou mela neco udelat zvlast to oboci vypada jak JETY *4* *4* *4*
-
Mě by zajímalo kdy má ty narozeniny, protože v tom "jejím" životopise se píše, že se narodila 16.září, ale dneska je 14.října. On měsíc je docela dlouhá doba *15* navíc moc hezká neni a ten její vztah s matkou a opačně je dost divný.
-
nosí brejle ?
ona nosí brejle ??? podívej te se tady na 3 fotku a tam je madd a lourdes - loudres má brejle -
-
Re: nosí brejle ?
Jsem ráda,že si aspoň někdo ty fotky prohlíží. *15* -
-
Re: Re: nosí brejle ?
tak nosí nebo ne ?????? ty brejle má táák veliký *15* -
-
Re: Re: Re: nosí brejle ?
Tak je asi nosí... a má je i na tý fotce s tou hroznou růžovou bundou. *1* -
-
Re: Re: Re: Re: nosí brejle ?
Jo, ta bunda je hrozná *1* já bych si jí teda nevzala *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: nosí brejle ?
no ona tak celkově chodní divně obíkaná...
-
-
-
-
-
-
Roste do krásy
Vše nej jí přeju.. musím říct že od toho jak vypadala se hodně změnilo k lepšímu :D *4* -
-
Re: Roste do krásy
jj je hezká, ale narozky má až 14. října :D
-
-
xD
Heh mě nejvíc rozesmálo→POVOLÁNÍ:DCERA MADONNY *1* *1* *1* -
-
pravda
-
to jo no :D netakoví povolání
-
-
je hezká pěkná krásná sexy módní návrhářka
-
je moje hezká pěkná krásná sexy manželka a budeme vychovávat deset sinu a deset dcer *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
ahoj filipe nechtěl bys myt semnou deset synu a deset dcer coooooo miluju tě miluju můj cukroušku co milačku můj jsem trochu nadržena ale to překousneš ne?? *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*