-
:o)
No jo Lucinka je Lucinka úžasný člověk:o)Lucinko mám tě strašně moc ráda -
Re: Pomoc
Pěkný stráky, ale nevím co to má společného s touhle diskuzí... *8* -
Lucka
Nevím jak vy, ale já bych "novinám" nevěřila. Koukám, že lžím o jejím zdraví postupují dál jako "pravdivé" tak snad nevadí, že to sem kopíruji z ofic. webu...
Vzkaz od Lucie
Atmosféra v bulváru houstne. Chci vás poprosit, nevěnujte jí pozornost. Je to lehký žánr a je třeba ho tak brát. Jak říká kamarádka "kupuju to jen proto, že to dobře hoří".
Cítím se skvěle a stejně tak se mi dobře zpívá. Na nové CD už mám pět nádherných věcí, před sebou diář focení, televizí, koncertů a na jevišti jsem šťastná jak dlouho ne :)
Moc vás všechny zdravím, děkuji za podporu a těším se na setkání.
Nenechte se otrávit zlými řečmi, "živý nás nedostanou". -
Pomoc
Nic než zdraví.
www.mr-ivn.eu -
Re: Re: Prsatka Bartošová...
Proč? *15* -
Re: Posuďte nejdříve sami sebe
Máš naprostou pravdu! Lucka není rozhodně taková ja říká bulvár!!! A ti co sem o ní píšou ty nesmysli, jso zřejmě lidé s podprůměrnou inteligencí!!! -
Carmen
Asi už jste viděli muzikál Carmen. Já teda na něm byla v sobotu a můžu říct, že to bylo ůžasný. Lucka tam prostě neměla chybu. Opravdu fandím této zpěvačce akorát mám strach jak to dopadne s jejíma očima:-( -
Klipy
Vic jejich klipu- http://klipy.izdarma.cz/videoklipy- zdarma/lucie-bila-videoklipy/ -
To snad ne
Žasnu tady nad některýma lidma (hlavně ti,co tu žebrají o peníze), že vám to nepřijde trapné,sem psát,že nemáte peníze a podobně.Také nechápu,proč tu píšete nějaké vzkazy Lucce,která si je stejně nepřečte,protože sem nechodí.Tohle je normalní portál o osobnostech,ale to je maximálně vše. -
Re: kde jste
Hej hej, radši je moc nepřivolávej *13* -
Re: Prsatka Bartošová...
Nemůžu si pomoct, ale pořád mám dojem, že Bartošová vyhrála jen a pouze kvůli výstřihu. A Vondráčkovou nemám vůbec ráda. Neptejte se proč *8* -
Re: Filip
Naucte se psat *13* -
Lucie je skvělá...
Dnes mě nemile překvapilo hlasování v TýTý a přesto,že jsem nikdy nebyla v klubu fanoušků Lucie Bílé mám pocit, že vedle všech nominovaných byla o třídu lepší a "dobarvovaný" zpěv Ivety Bartošové - tak to mi vyrazilo dech.(zrovna ta se s Lucií nemůže rovnat) Takže jen chci dodat - bylo mi smutno za p.Lucii a přeju jí vše dobré.... -
Všechno nejlepší
Všechno nejlepší k třiačtyřicetinám -
Re: Proč se stále odsuzujete ?
To je sice pravda, ale nějaký dost hloupý názory "Bílá je kravka vymatlaná" apod., stydím se to sem po vás napsat, tak to už neni normální vyjádření názoru! Stačí říct "nemám jí ráda". A tečka. A ne psát, že ty co jí rádi mají, jsou tupci apod. *10* *5* -
Re: Smála bych se!
Přesně tak! *3* -
Re: Inteligence??
Je vidět, že chytří a zdravě přející lidé ještě nevyhynuli - dobře ty! Máš úplnou pravdu, a já s tebou plně souhlasím!! *15* Lucka je talentovaná a úžasná zpěvačka a ty co o ní trvděj opak jsou...však vy víte. *1* -
štěstí
Lucka je úžasný člověk-ať už si říká kdokoliv cokoliv...Mám ji moc,moc ráda-její úžasný zpěv,to je talent od boha.Přeju jí hlavně lásku,zdraví a taky štěstí na lidi,kteří ji podporují a mají rádi... *3* *3* -
!!!!!
že se nestydí ty dole jí žádat o peníze!!!!Od toho jsou úřady!!sprostáci ! *16* -
nádherný rozhovor s Lucií!!!
Právě jsem četla jeden z nejkrásnějších nebulvárních rozhovorů s Lucií, až mi běžel mráz po zádech! Je v časopise Krásná a Lucka je i na titulu (černobílém), kde má stejně jako uvnitř úžasné fotky, které jsem ještě nikde neviděla... vřele doporučuji!!! Našla jsem ho i na webu, ale tam je jen ta titulka a dá se objednat, rozhovor tam bohužel není.. je to www.krasnapani.cz