-
Zármutek
Zdravím, litují těch , kteří ještě nepochopili, že závist, nenávist a vše okolo toho jen znepřijemňeje život vám samým a ostatním. Proč urážet někoho , koho vůbec neznáme .....ano vlastní názor říci můžeme/te nebo spíše musíme, ale vždyť se můžem taky vyhnot urážkam ... vždyť lze řešit vše s klidem. Lucie je charismatická osobnost, která svým šarmem získala srdce spousty lidí i to moje, ale ne každému se musí líbit..já také neurážím jine zpěváky, i když je nad slunce jasné , že nemají ani trochu talentu. PS nehádejte se *13* -
Carmen
FANOUŠCI LUCKY BÍLÉ. KDO MÁ ZÁJEM TAK Ať SE PŘIDÁ DO FANKLUBU MUZIKÁLU CARMEN. *3* *4* -
Re: kde a kdy má vystoupení
je mi líto mě to taky zajímá -
Re: Re: :)
jo!!! ahoj -
Re: Re: :)
S tebou velice souhlasím -
Re: :)
Souhlasím Lucina je fakt dobrá. -
Filip
Hae lidi nmáte nědo ptofil Lucinky syna??:D *4* *4* *4* *4* dík:D -
já
já ji taky moc rád nemám,ale nechápu,proč se tady něktěří rozepisují o tom,jak má bohatý sexuální život,tady se snad má diskutovat o její hudbě a ne o jejich sexuálních úspěších -
Lucka je skvela
Lucku osobne neznam, ale dela kvalitni hudbu a ustala i nekolik rozchodu s noblesou...Osobne si myslim, ze je to kvalitni clovek se srdcem na pravem miste. A sahnete si do svedomi, vy co tady pisete mate taky sve chyby...Kdo ji bez viny, hod kamenem. *3* -
Re: Neeej
přesně tak! Lucinka je ta nejůžasnější zpěvačka na světě *14* *14* Je to prostě andílek! *4* *4* *4* *14* -
Re: please
2 stříbrné 11 zlatých a 11 apsolutních *3* -
vona je dobrá
nejlepší zpěvačka na světě za posledních 20 let. -
Re: Neeej
Jdeme za tím nejlepším, ne ? *3*
*14* *14* -
Lucka má 11 Slavíků, to vím tutově *3* -
Všechno nejlepší!
Ahoj Luci, přeju všechno nejlepší k svátku *14* *4* *14* *4* *15* -
Re: Vážím si jí...
Souhlasím! Jsem do Tebe(do Lucky) úplně blázen!!! *14* *14* *14* -
Re: Neeej! Neeej! Neeej!
JOOOOOOOOOOOOOOO! NEEEEEEEEEEEEEEEJ zpěvačka! Taky ji totálně žeru, taky, taky *14* *14* *4* -
10? 11? Buďto 10 nebo 11, ale myslím, že 10. Kdyby to bylo špatně, tak se moc omlouvám! *9* -
please
prosím mohl by mi někdo říct kolik má Lucka celkem Zlatých slávíků?potřebovala bych to vědět..díky.. -
Neeej
Lucinka je neeeeeeeeeeeeej zpěvačka na světě uplně ji zbožňuju *4* *1* *14* *4* *14*