Přejít na výpis diskuzí

Lucie Bílá

OSOBNOST 31.12.2006 
766 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • PROBERTE SE!

PROBERTE SE! Víte proč se tahle stánka jmenuje OSOBNOSTI.CZ? Protože tu je vždycky jen ten-ta, kdo něco dokázal.Lucka jako naše NEJlepší zpěvačka si tohle zasloužila. A vůbec proč se staráte do toho po čem vám vlastně vůbec nic není?Stará se někdo o to jestli vy chlastáte?Nebo jestli jdete spát, někam se bavit? NE! Maximáln vaši rodičové, ale vy jimi pro Lucku nejste!Tak se proberte a jděte si kritizovat ty, co se vám líbí! Ty naše nám nechte být!ZDAREC
  • Lucinečka nejlepší

Luciunka je ta nejlepší bytost na celém světě *8* .A jesly jí někdo takle ohavně pomlouvá jako na téhle ztránce,tak by si měl dojít na psichiatrii.a opovašte se o ní takhle mluvit *8* !!!
  • Re: Lucka

Já taky. Ser na Ivetku-Morganku, na Tanju, Vendu a další idioty. Oni to nemají v hlavě ůplně v pořádku. Chudáčci *9*
  • Re: Re: To je o ničem!!!

... hele, tohle už neřeším. Jsou to hlupáci. Každý z nich valí klíny do hlavy druhým o demokracii a svobodě slova, ale právě demokracie a svoboda slova neznamená se zabývat naší nejpřednější zpěvačkou a to tak, že ji budeme urážet, sprostě označovat a hrabat se v minulosti, kterou si budeme navíc přikrášlovat... Lucie je hvězda! Konec diskuse!!! *15* *15* *15*
  • Re: nechápu

Na některé příspěvky je vhodné zareagovat.
  • Re: Hrůza

To je pravda, je to děsnej propadák.
  • Re: Ocenění?

Dano uplne svami souhlasim.mate pravdu Lucka je sobnost.
  • Lucka

Lidi nevěřte blbému bulváru. Lucka vůbec nepije a taky si na nic nestěžuje. Ivetko-Morgango, jaké nesmysly jsis v tom bulváru přečetla? A žereš jim to i s navijákem. Lucka toho musela v životě hodně zvládnout, ale je silná osobnost, kterou jen tak něco nerozhodí. Včera na koncertu v Opavě byla opět perfektní. Já jí moc fandím a přeju mnoho úspěchů.
  • Re: Ocenění?

Konečně jeden správný příspěvek,který podepisuji.Kde se bere okolo tolik zloby,závisti i nenávisti_?Nevěřím,že příspěvky táhni z Otvovic,psali obyvatelé této vesnice,protože to co dělá Lucka pro Otvovice,nedělá ani každý stý z této vesnice.Zamyslete se sami nad sebou anebo jsme vás špatně vychovali.Jsem hrdý na to,že Lucka je moje krajanka!
  • Re: kde a kdy má vystoupení

Vystoupení má 22. 6. v Opavě v 17:00.
  • Re: lucinko

Terezko, Lucina si tě jistě vezme domů a určitě nastálo. Ona je totiž strašně dobrý člověk.
  • lucinko

Ahoj Lucinko jak se máš?Já se mám dobře prosím odeoiš jestli bysis mě chtěla vzít nastálo domů odepuš teˇd hned čekám tereza lajmarová
  • Re: lucinko

Prosím ted odepiš prosím ti co o tobě říkají že si hnusná nemají pravdu si bezvadná zpěvačka ženaa určitě i máma závidím tvýmu synovy kdybych měla takovou mámu jako si ty vážím si ji tereza odepiš mi na příspěvek předtím z 16.6.2008
  • lucinko

Ahoj Lucinko jsi nejlepší zpěvačka poslouchám jen tebe a tvoje muzikály.Jsem z dětského domova ze Zábřeha a chci se tě zeptat jestly by sis mě nechtěla vzít nastálo domů ale chci at ˇ odepíšeš ty odepiš na moje tele.číslo
    773278229odepiš ted tereza lajmarová
  • Re: Re:chápu

no jak je vidět, tak asi zajímaj, když na to reaguješ.... *1*
  • Ubohost

Uplne koukam co tady chodi za lidi,taky koukam na ruzne diskusni fora,ale slusnost je slusnost a nekterym to asi doma nejak uniklo nebo to neznaj,cooooooooo.Nekde se ta ubohost a tupost musi ukazat,ze?Tak hodne stesti ubozakum,a nam fandum Lucky Bile piste dal.Radi se zasmejeme tve hloposti.
  • Re:chápu

No jo, Lucinko, tvé názory tak někoho zajímají. *1* *1* *1*
  • Re: LUCIE

Souhlasím! *1* *1* *1*
  • Re: Jste ubozí ! ! !

Kašli na ně, myslím, že máš pravdu. *3*
  • Re: To je o ničem!!!

Jé, ty jsi super, řeklas to hezky, ale myslím, že s takovýma zabedněncema, jako je Venda a Tanja nic neuděláš. Bohužel. Lucka si to fakt nezaslouží. *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit