-
Re: Hrůza
To je pravda, je to děsnej propadák. -
Re: Ocenění?
Dano uplne svami souhlasim.mate pravdu Lucka je sobnost. -
Lucka
Lidi nevěřte blbému bulváru. Lucka vůbec nepije a taky si na nic nestěžuje. Ivetko-Morgango, jaké nesmysly jsis v tom bulváru přečetla? A žereš jim to i s navijákem. Lucka toho musela v životě hodně zvládnout, ale je silná osobnost, kterou jen tak něco nerozhodí. Včera na koncertu v Opavě byla opět perfektní. Já jí moc fandím a přeju mnoho úspěchů. -
Re: Ocenění?
Konečně jeden správný příspěvek,který podepisuji.Kde se bere okolo tolik zloby,závisti i nenávisti_?Nevěřím,že příspěvky táhni z Otvovic,psali obyvatelé této vesnice,protože to co dělá Lucka pro Otvovice,nedělá ani každý stý z této vesnice.Zamyslete se sami nad sebou anebo jsme vás špatně vychovali.Jsem hrdý na to,že Lucka je moje krajanka! -
Re: kde a kdy má vystoupení
Vystoupení má 22. 6. v Opavě v 17:00. -
Re: lucinko
Terezko, Lucina si tě jistě vezme domů a určitě nastálo. Ona je totiž strašně dobrý člověk. -
lucinko
Ahoj Lucinko jak se máš?Já se mám dobře prosím odeoiš jestli bysis mě chtěla vzít nastálo domů odepuš teˇd hned čekám tereza lajmarová -
Re: lucinko
Prosím ted odepiš prosím ti co o tobě říkají že si hnusná nemají pravdu si bezvadná zpěvačka ženaa určitě i máma závidím tvýmu synovy kdybych měla takovou mámu jako si ty vážím si ji tereza odepiš mi na příspěvek předtím z 16.6.2008 -
lucinko
Ahoj Lucinko jsi nejlepší zpěvačka poslouchám jen tebe a tvoje muzikály.Jsem z dětského domova ze Zábřeha a chci se tě zeptat jestly by sis mě nechtěla vzít nastálo domů ale chci at ˇ odepíšeš ty odepiš na moje tele.číslo
773278229odepiš ted tereza lajmarová -
Re: Re:chápu
no jak je vidět, tak asi zajímaj, když na to reaguješ.... *1* -
Ubohost
Uplne koukam co tady chodi za lidi,taky koukam na ruzne diskusni fora,ale slusnost je slusnost a nekterym to asi doma nejak uniklo nebo to neznaj,cooooooooo.Nekde se ta ubohost a tupost musi ukazat,ze?Tak hodne stesti ubozakum,a nam fandum Lucky Bile piste dal.Radi se zasmejeme tve hloposti. -
Re:chápu
No jo, Lucinko, tvé názory tak někoho zajímají. *1* *1* *1* -
Re: LUCIE
Souhlasím! *1* *1* *1* -
Re: Jste ubozí ! ! !
Kašli na ně, myslím, že máš pravdu. *3* -
Re: To je o ničem!!!
Jé, ty jsi super, řeklas to hezky, ale myslím, že s takovýma zabedněncema, jako je Venda a Tanja nic neuděláš. Bohužel. Lucka si to fakt nezaslouží. *9* -
Nechápu
Jen vám chci napsat jedno.. bavil se s ní z vás někdo??.. myslim konkrétně ty, kteří sem píšou, že je pitomá atd.. že ne??... tak nechápu, proč to píšete??... asi se řídíte heslem - podle sebe soudím tebe.. je z vás cejtit jen závist.. a že není co závidět?.. jak je vidět, tak asi je.. Nic proti vám, neznám vás ani jednoho, ale urážet se navzájem kůli nějakýmu názoru??.. konkrétně kůli tomu, že sem někdo napíše, že se mu líbí?.. nepřijdete si trošku ubohý??.. Je mi vás fakt líto..asi máte nějakej problém sami se sebou.. já osobně Bílou neposlouchám, ale to není důvod sem psát to, co většina z vás, protože toho člověka neznám.. zamyslete se nad sebou.. přijdete mi fakt k smíchu.. Hloupej je totiž jen ten, co dokáže něco podobnýho napsat, když člověka o kterým to píše nezná a viděl možná tak v televizi... a pak jen furt dokolečka psát, že je hloupá a tak?... směju se vám, fakt jo.. *15* -
Re: :)
Mě je 10 a poslouchám ji taky odmalička. Je tááááááááááááááááá áááááááááááákhle skvělá!!!!!!!!!!!! Přůměrná inteligence návštěvníků na téhle stránce je 10 procent a 90 procent z návštěvníků jsou totální paka! Takový sprosťárny o Lucince by napsal leda duševně chorý jedinec. Jsem vděčná lidem, co o ní napíší něco pravdivého a hezkého! Třeba tobě! Škoda, že nás není víc!!! *9* -
Re: prosba
Ahoj Iveto, já jsem jí poslala dopis a ona mi normálně odepsala! Je super! *14* -
Vážím si jí...
Až jednou vy všichni co na ni házíte špínu na těchto stránkách"dorostete",pak teprv uznáte její osobnost.Vážím si jí za to,že nikdy se nestyděla přiznat svoje chyby,svůj původ,svou lásku k rodným Otvovicím,kterým zůstala věrná.Vážím si jí za její neskrývanou lásku k mamince a tatínkovi a celé rodině.Ať Ti to Lucko pořád zpívá tak,jako dosud,pro radost nás všech,kteří Tě obdivují a mají rádi! -
prosba
Dobrý den nevíte prosím kde získat podpis od lucie bílé?