Přejít na výpis diskuzí

Lucie Bílá

OSOBNOST 31.12.2006 
761 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • LUCIE

Lucie je dobrá zpěváčka.Mít hlas jako ona tak si pískám.Ráda bych jí poznala osobně.Je super. *4* *3*
  • Posuďte nejdříve sami sebe

Mám pro Vás větu:zameťte si nejdříve před svým prahem ,jestli je tu někdo ubohý ,tak jsou to Ti co se navážejí do Lucky!Nechápu ,jak mužete soudit člověka podle bulváru, televize nebo toho co zaslechnete,aniž by jse ji znali osobně!Dostala se tam ,kde je jen diky vytrvalosti a svému hlasu.Nejsem člověk ,který ji musí neustále poslouchat ,ale její písně jsou dobré!Nechápu ,jak si timto způsobem mužete léčit své EGO!!!
  • :)

Lucie má v sobě schopnost dávat lidem, nejen svým fanouškům pozitivní energii. Mně je 15 let a poslouchám ji prakticky od malička. Poslouchá ji i moje máma. Její hudbu beru jako součást svého života, protože ji znám od mala. Vzpomínám, že jsme ji její písničky zpívali v autě na cestě kamkoli. Přesto všechno že je Lucie o generaci předemnou musím uznat že je opravdu výborná! Její hudba i ona! Mám v sobě spoustu dobré nálady, poslouchám ji, když mám dobrou náladu a když mám špatnou náladu tak mi ji její hudba zvedne. Přestože se původně vyučila na švadlenu, dotáhla to daleko. Jenže ona je v tom co dělá dobrá a na šití by jí bylo škoda. Prostě jen tak dál Lucko!!
  • kde a kdy má vystoupení

nevíte někdo kdy a kde má Lucka Bílá nějaké vystoupení během června nebo července?
  • Re: Re: Muzikál Němcová

Nám v práci taky dávali tyhle vstupenky zdarma, ale ani tak o Bílou nebyl zájem. A ti, co tam šli, byli pořádně otráveni.
  • Re: Evo, nechápeš

Nikdo tu po tobě nechce aby jsi někoho chválila,ale ještě jsem nepochopila proč sem teda chodíš.Máš určitě svůj jiný idol,na který můžeš rozdávat chválu,nebo se snad mýlím?Nebo žiješ v tom,že když je někdo v něčem dobrý,tak musí být špatný člověk?Myslím že i ty nejsi 100procentní.Každý má nějakou minulost.Závist a zloba nás lidi zahubí.
  • Re: Re: Muzikál Němcová

A proto jsi tam taky nemohl chybět.No jo to jsme my Češi,co je zadarmo tak.....Ono je totiž strašně jednoduchý posuzovat druhýho,ale co začít od sebe.
  • Re: Muzikál Němcová

Za lístky na Bílou není třeba utrácet, protože spousta podniků tyto lístky dávají svým zaměstnancům zdarma. O vstupenky totiž není vůbec zájem, proto je podniky s velkou slevou.
  • Evo, nechápeš

Eva je opět jedna z těch, kteří nechápou, že na tyto stránky může přijít kdokoli a napsat svůj názor. Nemusí zde nutně jen slepě chválit Bílou a její počiny. Evičko, probuď se, je demokracie.
  • Muzikál Němcová

Moc by mě zajímalo co tu dělají všichni ti co Lucku nemají rádi??? Patříš koukám taky mezi ty tupce jak píšeš a ještě utrácíš za lístky????Můžeš napsat co jsi dokázal ty????Pochlub se nám!!!Myslím,nebo vím zcela určitě,že zrovna z tebe mluví závist.
  • Proč se stále odsuzujete ?

Proč někteří z vás nejsou schopni pochopit, že každý má právo na svůj názor. Někteří z vás Bílou slepě zbožňují a někteří ji zase rádi nemají, no a co je na tom špatného? Nechte každého, ať vyjádří své mínění. *13*
  • je mi lito

je mi lito,jak nekteri lide dokazi nadavat cloveku ktereho znaji jenom z medii,ja osobne nikdy s luckou nekomunikoval a tudiz bych o ni nemohl nic rict jen to ze je pravem nejlepsi zpevacka a ty lidi co sproste urazite tu osobu,by ste si meli udelat obrazek sami na sebe.
  • njn

ja vám něco řeknu když někoho pomlouvate tak by jste ho meli aspon trochu znat a ne jen jako celebritu ale i jako normalniho cloveka lucka je uplne genialni ona nahodou neni namyslena jako ostatni a zavist lidi je hold zla ale stim se musi clovek smirit
  • Skvělé! Jen tak dál!

Lucie, tvoje práce je skvělá! *15*
  • Re: Němcová

Bohužel musím jen souhlasit, Lucii mám ráda, ale tento počin se jim opravdu dost nepovedl. Mrzí mě navíc, že je to tak krásné téma - Němcová, a oni to tak zničili. Přestože vydržím leccos, z tohoto představení jsem odešla už po přestávce a naprosto zhnusena.
  • Němcová

Muzikál Němcová je naprostá slátanina. Noid si zde ukousl mnohem větší krajíc než dokážou jeho řeznická ústa zpracovat. hudba naprosto bez nápadu. Celé nesmírně dlouhé a nudné. text samotný by stál spíš na psychiatrickou debatu. Ani velká snaha Bílé s tímto spektáklem nic nenadělala. Nikdo mne nemůže podezřívat, že jsem tento muzikál navštívil, toto jsou poznatky mého přítele, profesionálního muzikanta, který, na rozdíl ode mne Bílou může, a navíc s ní dříve spolupracoval. Tudíž toto hodnocení je na rozdíl od Luciiných fanatiků a zaslepenců objektivní.
  • To je o ničem!!!

Právě proto, že tyto stránky jsou o Lucii Bílé a tato diskuse je také o její práci a jí samotné, můžu s čistým svědomím a jasným rozhodnutím prohlásit, že Lucie Bílá je skvělá zpěvačka a hodný člověk. A zamindrákovanci nechť si políbí, co uznají za vhodné... LUCIE, GO GO!!! *15*
  • Lucie Bílá

Zde je opět vidět závist,od chlapů nedostal jsem ji do postele,protože na ni nemám,od žen-neumím zpívat,nejsem krásná,nemám srdce,je mi z vás zle Pavla *16*
  • Hrůza

Muzikál Němcová mě šíleně zklamal. Sice jsem po všech těch kritických ohlasech příliš nečekal, ale i tak to pro nás byl doslova šok. Děs a hrůza, zkrátka děsnej propadák !
  • Proč?

Nechápu oč se tu dohadujete. Každý máme jiný vkus, jinou povahu a jiné chyby. To se týká i ,,slavných" nejen u nás v republice. Někdy se dílo podaří někdy holt je to bída. Někteří z vás píší jako by byli dokonalost sama. Docela bych chtěla vidět co jsou zač ti geňové , co nejvíc pomlouvají a jestli by byli schopni tohle všechno říct přímo do očí osobě které se to týká. Pěkně přímo na férovku a veřejně. POCHYBUJU !!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit