Přejít na výpis diskuzí

Lucie Bílá

OSOBNOST 31.12.2006 
761 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • proboha kde jste vzali tu výšku 172 cm? Lucka má maximálně 162 cm. Je to velká zpěvačka, ale maličká postavou *14*
  • Je úplně nejlepší zpěvačka co znám.... :D ......zbožňuju ji :* ♥
  • VeriLolu
    *14* *14*♥ mame vas Lucko Bilá moc radi *14*
  • Lucince hodne stesti

Jsem rada ze slavika vyhrala Lucka a Lucka Vondrackova.Aneta toho jeste v zivote moc nedokazala tak jsem nechapala proc vyhrala slavika na ktereho se neumela ani obleknout.Lucka je obycejny clovek s velikym srdickem,moc ji fandim a doufam ze dalsi slavik bude patrit opet jen ji.V muzikalech patri mezi nejlepsi a nove pisnicky jsou taky super.U nas lepsi zpevacka neni. PREJI HODNE STESTI
    • Re: Lucince hodne stesti

Ewa je 1000000000000000000000000krát lepší!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Re: Re: Lucince hodne stesti

LUSINENKA JE VIBORNA A NAŠA *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • jack_sparrow

narozky!

Lucinko,
    přeji Vám všecičko nejlepší, hodně zdravíčka, štěstíčka, mnoho úspěchů jak v osobním životě, tak na podiích a hlavně dalšího Slavíka :)
    Mám Vás strašně ráda :) *14* *14* *1*
  • Gratulace

Vážená a milá paní Lucie
    Přeji Vám vše nejlepší k narozenínám.
    Obdivuji Vás nejen jako skvělou zpěvačku, ale i jako milého člověka
    Olga
  • dokument

Včerejší dokument ČT.1.Lucie Bílá O11.
    Líbilo se mi!!!
    • Re: dokument

ale nejlepší byl stejně Lucčin bývalý partner-kulisák ! (je tady ve fotogalerii na nových fotkách) A byl i tady v tom dokumentu !!! No ano byl to ten co Lucii oblékal do korzetu,pod kterým nic neměla ! *14*
  • nej spěvačka na světě

lucinka je nej spěvačka co znám chtěla bych se sní hrozně moc znáz ale to se mi asi nikdy nepodaří ale je to muj velký sen. a je človíček který je sám sebou je faktis dobrá bude mi 14 a zbožnuju jí už od té dobi co jsem se narodila je faktis nej spěvačka ve vbesmíru je fakt dobráý :) prostě jí zbožnuju *14* *14* *14* *1* *15* *15* *15* *15* *4* *14* *14* *14* *14*
    • Re: nej spěvačka na světě

EWA je 100000000000000000000000000krát lepší!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!
  • Dobrý den, jste ta nejlepší zpevačka na světě! :) Máte obrovský dar od Pána Boha :) přejí Vám vše dobré :) A navíc ještě k tomu máte zlaté srdce a co je dnes obrovskou vzácností :) :) At se Vám daří :))
    Esme 17
  • Devilxxx
    Drahá Lucko,
    k dnešním narozeninám chci vám přát vše, co ještě nemáte. Jste pro mě velký vzor, jen jednou jsem Vás viděla naživo v Carmen a udělala jste na mě obrovský dojem. Nikdy jsem u žádného filmu, či nějaké hry nebrečela, ale na konci Carmen jsem myslila, že vyplavím celé divadlo... *1* *1* *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit