Přejít na výpis diskuzí

Lucie Bílá

OSOBNOST 31.12.2006 
764 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To snad ne

Žasnu tady nad některýma lidma (hlavně ti,co tu žebrají o peníze), že vám to nepřijde trapné,sem psát,že nemáte peníze a podobně.Také nechápu,proč tu píšete nějaké vzkazy Lucce,která si je stejně nepřečte,protože sem nechodí.Tohle je normalní portál o osobnostech,ale to je maximálně vše.
  • Lucie je skvělá...

Dnes mě nemile překvapilo hlasování v TýTý a přesto,že jsem nikdy nebyla v klubu fanoušků Lucie Bílé mám pocit, že vedle všech nominovaných byla o třídu lepší a "dobarvovaný" zpěv Ivety Bartošové - tak to mi vyrazilo dech.(zrovna ta se s Lucií nemůže rovnat) Takže jen chci dodat - bylo mi smutno za p.Lucii a přeju jí vše dobré....
    • Re: Prsatka Bartošová...

Nemůžu si pomoct, ale pořád mám dojem, že Bartošová vyhrála jen a pouze kvůli výstřihu. A Vondráčkovou nemám vůbec ráda. Neptejte se proč *8*
      • Re: Re: Prsatka Bartošová...

Já si myslím,že to když vyhrala Bartošova a ne Bíla byl určitě podvod.Beztak všechny podplatili a hlasovani zfalšovali aby vyhrala Bartošová. *10* *9* *5* *16* *16* *16*
        • Re: Re: Re: Prsatka Bartošová...

Lucka Bílá má téměř božský hlas...žádná jiná na ni v ČR nemá, taky nechápu, jak to, že to vyhrála Bartošová...
      • dianna114

Re: Re: Prsatka Bartošová...

Proč? *15*
        • Re: Re: Re: Prsatka Bartošová...

Dianko! *13*
  • Všechno nejlepší

Všechno nejlepší k třiačtyřicetinám
  • alysea

štěstí

Lucka je úžasný člověk-ať už si říká kdokoliv cokoliv...Mám ji moc,moc ráda-její úžasný zpěv,to je talent od boha.Přeju jí hlavně lásku,zdraví a taky štěstí na lidi,kteří ji podporují a mají rádi... *3* *3*
  • !!!!!

že se nestydí ty dole jí žádat o peníze!!!!Od toho jsou úřady!!sprostáci ! *16*
  • nádherný rozhovor s Lucií!!!

Právě jsem četla jeden z nejkrásnějších nebulvárních rozhovorů s Lucií, až mi běžel mráz po zádech! Je v časopise Krásná a Lucka je i na titulu (černobílém), kde má stejně jako uvnitř úžasné fotky, které jsem ještě nikde neviděla... vřele doporučuji!!! Našla jsem ho i na webu, ale tam je jen ta titulka a dá se objednat, rozhovor tam bohužel není.. je to www.krasnapani.cz
  • Inteligence??

Tak jsem si přečetla pár příspěvků a žasnu nad inteligencí českého národa!Ve všech nadávkách,urážkách...je skrita závist,obyčejná zlá lidská závist!Známe pořekadlo:,,Přej,bude Ti přáno!" asi moc lidí nezná a je to škoda.K čemu mi bude,když budu plítvat energií a psát nehorázné slova o člověku o kterém nic nevím??Proč lidi píšou na tyhle stránky urážky,obvinění,vyhrůžky???Pr otože samy nejsou spokojeni se s vým životem a závidí těm,kteří něco dokázali!Byl by dnes Karel Gott tam kde je,kdyby to co dělá už takovou dlouhou dobu neobhájil?To samé platí pro Lucii Bílou,byla by na ,,výsluní" kdyby nic nedokázala a neuměla,jak tu někteří píšete?Tak šetřete energií a zamyslete se nad svý počínáním!!Veronika.
    • Re: Inteligence??

Je vidět, že chytří a zdravě přející lidé ještě nevyhynuli - dobře ty! Máš úplnou pravdu, a já s tebou plně souhlasím!! *15* Lucka je talentovaná a úžasná zpěvačka a ty co o ní trvděj opak jsou...však vy víte. *1*
    • Re: Inteligence??

přesně tak!! Lucinku mám moc ráda a je strašné,kolik debilu a závistivců žije v Česku
  • štěstí?

Štěstí,co je štěstí?Muška jenom zlatá....Určitě si ho zaslouží každý!I mediálně známý člověk,jako jste vy Lucie.A proto Vám z célého srdíčka přeji,aby jste našla tu pravou lásku na celý život.Určitě je těžké bránit se neustále bulvárním vymyslům,obdivuji každého kdo se umí povznést nad mediální útoky a doufám,že mezi takové lidi patříte,já bych to nedokázala.Hodně,hodně štěstíčka,zdrávíčka a dobré nálady,protože s tou jde vše líp.Mějte se krásně a sluníčkově!Veronika.
  • lidem

Lidi vy co tady píšete a žebráte slušně Lucku o prachy a o pomoc jste šílení ji pořád tak využívat! Kdo jí pomůže , když je jí zle? Má dost svých starostí a není vám trapně jí obtěžovat? Ona už pomáhá spoustě lidem.A ten kdo tady ještě ji nadává, je fakt ubohej!!! Asi ho něco štve co? závist, zlo jsou hodně špatné vlastnosti, které lidi nakazí.Tak raději makejte sami na sobě a nedělejte tady ostudu! PA všem hodným lidem a obzvláštˇLucinko tobě a přeji hodně zdraví tobě i Filípkovi Eva *14*
  • sbirka clanku

Ahoj! Prodam sbirku clanku ze spolecenskych casopisu (o Lucii). LINDAOLIVOVA@seznam.cz

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit