-
Carmen
Asi už jste viděli muzikál Carmen. Já teda na něm byla v sobotu a můžu říct, že to bylo ůžasný. Lucka tam prostě neměla chybu. Opravdu fandím této zpěvačce akorát mám strach jak to dopadne s jejíma očima:-( -
Klipy
Vic jejich klipu- http://klipy.izdarma.cz/videoklipy- zdarma/lucie-bila-videoklipy/ -
To snad ne
Žasnu tady nad některýma lidma (hlavně ti,co tu žebrají o peníze), že vám to nepřijde trapné,sem psát,že nemáte peníze a podobně.Také nechápu,proč tu píšete nějaké vzkazy Lucce,která si je stejně nepřečte,protože sem nechodí.Tohle je normalní portál o osobnostech,ale to je maximálně vše. -
Lucie je skvělá...
Dnes mě nemile překvapilo hlasování v TýTý a přesto,že jsem nikdy nebyla v klubu fanoušků Lucie Bílé mám pocit, že vedle všech nominovaných byla o třídu lepší a "dobarvovaný" zpěv Ivety Bartošové - tak to mi vyrazilo dech.(zrovna ta se s Lucií nemůže rovnat) Takže jen chci dodat - bylo mi smutno za p.Lucii a přeju jí vše dobré.... -
-
Re: Prsatka Bartošová...
Nemůžu si pomoct, ale pořád mám dojem, že Bartošová vyhrála jen a pouze kvůli výstřihu. A Vondráčkovou nemám vůbec ráda. Neptejte se proč *8* -
-
Re: Re: Prsatka Bartošová...
Já si myslím,že to když vyhrala Bartošova a ne Bíla byl určitě podvod.Beztak všechny podplatili a hlasovani zfalšovali aby vyhrala Bartošová. *10* *9* *5* *16* *16* *16* -
-
Re: Re: Re: Prsatka Bartošová...
Lucka Bílá má téměř božský hlas...žádná jiná na ni v ČR nemá, taky nechápu, jak to, že to vyhrála Bartošová...
-
-
Re: Re: Prsatka Bartošová...
Proč? *15* -
-
Re: Re: Re: Prsatka Bartošová...
Dianko! *13*
-
-
-
-
Všechno nejlepší
Všechno nejlepší k třiačtyřicetinám -
štěstí
Lucka je úžasný člověk-ať už si říká kdokoliv cokoliv...Mám ji moc,moc ráda-její úžasný zpěv,to je talent od boha.Přeju jí hlavně lásku,zdraví a taky štěstí na lidi,kteří ji podporují a mají rádi... *3* *3* -
!!!!!
že se nestydí ty dole jí žádat o peníze!!!!Od toho jsou úřady!!sprostáci ! *16* -
nádherný rozhovor s Lucií!!!
Právě jsem četla jeden z nejkrásnějších nebulvárních rozhovorů s Lucií, až mi běžel mráz po zádech! Je v časopise Krásná a Lucka je i na titulu (černobílém), kde má stejně jako uvnitř úžasné fotky, které jsem ještě nikde neviděla... vřele doporučuji!!! Našla jsem ho i na webu, ale tam je jen ta titulka a dá se objednat, rozhovor tam bohužel není.. je to www.krasnapani.cz -
Inteligence??
Tak jsem si přečetla pár příspěvků a žasnu nad inteligencí českého národa!Ve všech nadávkách,urážkách...je skrita závist,obyčejná zlá lidská závist!Známe pořekadlo:,,Přej,bude Ti přáno!" asi moc lidí nezná a je to škoda.K čemu mi bude,když budu plítvat energií a psát nehorázné slova o člověku o kterém nic nevím??Proč lidi píšou na tyhle stránky urážky,obvinění,vyhrůžky???Pr otože samy nejsou spokojeni se s vým životem a závidí těm,kteří něco dokázali!Byl by dnes Karel Gott tam kde je,kdyby to co dělá už takovou dlouhou dobu neobhájil?To samé platí pro Lucii Bílou,byla by na ,,výsluní" kdyby nic nedokázala a neuměla,jak tu někteří píšete?Tak šetřete energií a zamyslete se nad svý počínáním!!Veronika. -
-
Re: Inteligence??
Je vidět, že chytří a zdravě přející lidé ještě nevyhynuli - dobře ty! Máš úplnou pravdu, a já s tebou plně souhlasím!! *15* Lucka je talentovaná a úžasná zpěvačka a ty co o ní trvděj opak jsou...však vy víte. *1* -
Re: Inteligence??
přesně tak!! Lucinku mám moc ráda a je strašné,kolik debilu a závistivců žije v Česku
-
-
štěstí?
Štěstí,co je štěstí?Muška jenom zlatá....Určitě si ho zaslouží každý!I mediálně známý člověk,jako jste vy Lucie.A proto Vám z célého srdíčka přeji,aby jste našla tu pravou lásku na celý život.Určitě je těžké bránit se neustále bulvárním vymyslům,obdivuji každého kdo se umí povznést nad mediální útoky a doufám,že mezi takové lidi patříte,já bych to nedokázala.Hodně,hodně štěstíčka,zdrávíčka a dobré nálady,protože s tou jde vše líp.Mějte se krásně a sluníčkově!Veronika.