Přejít na výpis diskuzí

Lucie Bílá

OSOBNOST 31.12.2006 
765 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • lidi stále překvapují

Ach jo, lidi. Nechápu, jak někoho může bavit někoho urážet a nadávat. To teda máte náplň života. Když ji nemáte rádi, proč sem chodíte? Jen, aby jste naštvali ostatní? To nemáte nic lepšího na práci? Možná, kdyby jste něco dělali, taky by jste něco dokázali a nemuseli by jste sedět jen u počítače a urážet lidi, kteří dokázali hodně. Lucku obdivuju, už jen proto, kolika pomohla lidem a to, že nádherně zpívá, to ví každý, kdo rozumí trochu zpěvu.
  • skolnyj

Zármutek

Zdravím, litují těch , kteří ještě nepochopili, že závist, nenávist a vše okolo toho jen znepřijemňeje život vám samým a ostatním. Proč urážet někoho , koho vůbec neznáme .....ano vlastní názor říci můžeme/te nebo spíše musíme, ale vždyť se můžem taky vyhnot urážkam ... vždyť lze řešit vše s klidem. Lucie je charismatická osobnost, která svým šarmem získala srdce spousty lidí i to moje, ale ne každému se musí líbit..já také neurážím jine zpěváky, i když je nad slunce jasné , že nemají ani trochu talentu. PS nehádejte se *13*
    • Re: Zármutek

Napsals to moc hezky *14* Já bych se s nima nechtěla hádat, ale vždycky, když si přečtu jeden z těch ŠÍLENÝCH příspěvků, tak mě popadne DĚSNEJ VZTEK *10*
      • Re: Re: Zármutek

úplně s tebou souhlasím...
  • grace.candrix

Carmen

FANOUŠCI LUCKY BÍLÉ. KDO MÁ ZÁJEM TAK Ať SE PŘIDÁ DO FANKLUBU MUZIKÁLU CARMEN. *3* *4*
    • Re: Carmen

tak jj ale napište do kterého a jeho adresu
  • Filip

Hae lidi nmáte nědo ptofil Lucinky syna??:D *4* *4* *4* *4* dík:D
    • Re: Filip

Naucte se psat *13*
  • já ji taky moc rád nemám,ale nechápu,proč se tady něktěří rozepisují o tom,jak má bohatý sexuální život,tady se snad má diskutovat o její hudbě a ne o jejich sexuálních úspěších
  • Lucka je skvela

Lucku osobne neznam, ale dela kvalitni hudbu a ustala i nekolik rozchodu s noblesou...Osobne si myslim, ze je to kvalitni clovek se srdcem na pravem miste. A sahnete si do svedomi, vy co tady pisete mate taky sve chyby...Kdo ji bez viny, hod kamenem. *3*
  • vona je dobrá

nejlepší zpěvačka na světě za posledních 20 let.
  • Všechno nejlepší!

Ahoj Luci, přeju všechno nejlepší k svátku *14* *4* *14* *4* *15*
  • please

prosím mohl by mi někdo říct kolik má Lucka celkem Zlatých slávíků?potřebovala bych to vědět..díky..
    • Re: please

2 stříbrné 11 zlatých a 11 apsolutních *3*

Lucka má 11 Slavíků, to vím tutově *3*

10? 11? Buďto 10 nebo 11, ale myslím, že 10. Kdyby to bylo špatně, tak se moc omlouvám! *9*
  • Neeej

Lucinka je neeeeeeeeeeeeej zpěvačka na světě uplně ji zbožňuju *4* *1* *14* *4* *14*
    • Re: Neeej

přesně tak! Lucinka je ta nejůžasnější zpěvačka na světě *14* *14* Je to prostě andílek! *4* *4* *4* *14*
    • Re: Neeej

Jdeme za tím nejlepším, ne ? *3*
      *14* *14*
    • Re: Neeej! Neeej! Neeej!

JOOOOOOOOOOOOOOO! NEEEEEEEEEEEEEEEJ zpěvačka! Taky ji totálně žeru, taky, taky *14* *14* *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit