-
Re: moderátorka
s části souhlasím ale myslím si že lucka borhyová to zvládá no nemám pravdu ???
*3* *3* *3* -
Re: :-)
stím souhlasím máš dobrou diskuzi *4* -
Lucka
Konečně nějaká ženská s normální postavou a ne žádná vychrtlina =) *1* -
lucka borhyová je nejlepší
já se moc omlouvám tam v tom komentáři mělo být že jestli ji budeme znát tak vám co nejdřív odpovíme.a když nebudeme znát tak se pokusíme něco o ní zjisti.moc se omlouvá barbora sestra gabči -
dovolte abych se vám představila jsem barbora sestra gabči mě se mužete ptát na cokoliv o lucce borhyový.když nám budete psát dejte jako titulek lucka borhyová je nejlepší.tak poznáme že jste to vi.nebo se take mužete zeptat skoro na každou slavnou osobu to má sestra zapoměla napsat.když ji nebudeme znát to se možná nestane tak vám odepíšeme.tak vás zdraví barbora sestra gabči. -
Re: lucka borhyová je nejlepší
zodpovíme vám jen otázku na lucku borhyovou.nic víc.děkujem za pochopení. -
ještě jsem zapoměla dodat pokud budete mít nejaké otázky o lucce borhyový se ptejte nás tady na těchto komentářích najdete nás pod titulkem lucka borhyová je nejepší.mužete se ptát na cokoliv mě gabči nebo mé sestry báry a nebo mého bratra martina. -
lucka je nejlepší
lucka je nejlepší!!!!!!!!.bulvár ji hodně pomlouvá a to mě štve.a chtěla bych někoho poprosit aby si semnou psal o lucce borhyový.kdyžtak pište i mému trojčatum barče nebo martinovi.my jsme doopravdická trojčata.stačí nám napsat a my se co nejdřív ozveme.hned vám napíšou i moji sourozenci jejich jmena vám hned zopakuji jmenují barča a martin nebo já gabča.ahoj te šichni. -
Re: BOUBELKA
DOPIS PRO ČLOVĚKA KTERÝ SE PODEPSAL JAKO JÁ:TO JE JASNÝ ŽE JE LUCKA PO PORODU BACULARÁ TO SE S TEBOU NEPŘU!!ALE JESTLI SI DÍVKA JAKO JÁ, TAK BYCH TĚ CHTĚLA JAK BYS BĚHEM 5 MĚSÍCU ZHUBLA.TAK SI UŽÍVEJ ZBYREK PRÁZDNIN S POZDRAVEM GABČA. -
Re: moderátorka
PSANÍ PRO LEONTÝNKU OD GABČI:HELE LUCKA SE O LUCASESTARÁ DOS DOBŘE JEN OBČAS JE LUCAS U BABIČKY JAKO VŠICHNI.TAK NERÍPEJ A NECH SI TY NÁZORY LASKAVJE PRO SEBE.TAK SE MNĚJ A UŽÍVEJ SI ZBYTEK PRÁZDNIN AHOJ GABČA. -
Re: Re: Re: BORHYOVÁ FOREVER!!!
psaní pro terku........ahoj tery jmenuji se gabča a mám taky lucku moc ráda a chodím sem na její životopis a na dizkuze a když vidím jak lucce nadávají že má pusu jako žába neváhám a hned jim vinadám,možná sis všimla že skoro pod každou urážkou je jméno gabča.tak se mněj a užívej si zbytek prázdnin.ahoj gabča. -
Re: Re: fffff
hele nedovoluj si na lucku ty jeden nebo jedna!!!!!!!!!!!!.já lucku budu bránit protože jí mám moc ráda narozdíl od někoho. -
Re: Nahá
TAK TY SE BUDEŠ VYTAHOVAT ŽE MÁŠ NAHÝ OBRÁZKY LUCKY BORHYOVÝ??ŽE SE NESTYDÍŠ OČUMOVAT NAHÉ OBRÁZKY NAHÉ OBRÁZKY ŽENSKÝCH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Re: Nahá
TY JSI FAKT BLBAJ.RADŠI ŘEKNI ŽE JE HEZKÁ OBLEČENÁ.JE TI TOJASNÝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Re: tupci
víš že máš pravdu že když píšou o lucince takový sračky že jsou kongové.já mám teda lucku moc ráda,a zbírám její obrázky.a hlavně nesnášim když ji někdo nadává.čau gabča. -
Re: tupci
presne tak,jedinej duvod nekoho nenavidet je to ze mu neco zavidi....lucka je super takze.... *4* klid -
Re: Re: Re: BORHYOVÁ FOREVER!!!
mno...ja si myslim ze je Borhyova proste skvela moderatorka!nevypada jak zaba!a myslim ze je i dobra maminka pro tak klasnyho chlapecka....ok.proste vazne BORHYOVA FOREVER! *4* -
Re: Nesmysly
No to si nemyslím.....byla otřesná a bylo mi za ni trapně -
:-)
Lucka je kotel sympatická a hezká a moc jí přeju,aby se jí v životě dařilo, určitě si to zaslouží *3* -
samanta
pani borhyova je dobra moderatorka je lepši než miša ochotska jo mate pekneho syna naschledanou *14*