Přejít na výpis diskuzí

Lucie Hadašová

OSOBNOST 10.3.2007 
71 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ...

hezká je ale nejkrásnější podle mě není! *3*
  • nejkrásnější NE

Nejkrásnější NENÍ...nejkrásnější je Lilian Fischerová, ale Lucka je také moc krásná...,ale Lilian je opravdová osobnost
  • STRÁŽNIČANKA

Chtěl bych si ji vzít, taková nádjherná kráska *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* NEJ Z ČEŠKÝCH MISSEK A NEJHEZČÍ STRÁŽNIČANKA
    • Re: STRÁŽNIČANKA

Moja řeeeč;-)
  • NEJKRÁSNĚJŠÍ MISS

NEJKRÁSNĚJŠÍ ŽENA NA SVĚTĚ !
    • Re: NEJKRÁSNĚJŠÍ MISS

SAMOZŘEJMĚ *14*
  • :)

Krásná, sexy a vitální žena, prestižní Miss bez bulvárních skandálů.Pravá MISS
  • nejhezčí baba v ČR

Lucie je nějkrásnější Misska všech dob.Miluji ty její dlouhé laní nohy,světlou pleť a ty nádherné oči.Doufám,že se dobře uchytí *4*
  • lucie-hadasova

lucka je nejhezci holka co jsem videl chtel bych ji poznat blis
    • rades

Re: lucie-hadasova

ti dám na ní mail, jestli chceš....
  • Lucka

Je krásná..chtěla bych být taky tak hezká...fakt jí to moc sluší a kdo říká,že ne tak jen závidí... *3*
    • rades

Re: Lucka

No, tak věř, že jsi hezčí! každopádně si myslím, že jsi přirozená slečna, která zdraví své kamarády, usměje se na ně a ne jen se nad ně povyšuje a přehlíží je a machruje nad nimi jak Brabína (P.s. to je její oficiální přezdívka ze školy)
  • nej nej nej

Má v sobě osobité kouzlo,je moc krásná. Chtěla jsem se stát taky modelkou, strašně mě to baví focení a td....ale ted k lucii je báječná!!!!!!! Je moc fajn že se stala miss!!!!!!!!! *4*
  • Ahojt.....

ahojte lidičky,ona je prostě nejlepší!!!!
    *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit