-
...
hezká je ale nejkrásnější podle mě není! *3* -
nejkrásnější NE
Nejkrásnější NENÍ...nejkrásnější je Lilian Fischerová, ale Lucka je také moc krásná...,ale Lilian je opravdová osobnost -
STRÁŽNIČANKA
Chtěl bych si ji vzít, taková nádjherná kráska *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* NEJ Z ČEŠKÝCH MISSEK A NEJHEZČÍ STRÁŽNIČANKA -
-
Re: STRÁŽNIČANKA
Moja řeeeč;-)
-
-
NEJKRÁSNĚJŠÍ MISS
NEJKRÁSNĚJŠÍ ŽENA NA SVĚTĚ ! -
-
Re: NEJKRÁSNĚJŠÍ MISS
SAMOZŘEJMĚ *14*
-
-
:)
Krásná, sexy a vitální žena, prestižní Miss bez bulvárních skandálů.Pravá MISS -
nejhezčí baba v ČR
Lucie je nějkrásnější Misska všech dob.Miluji ty její dlouhé laní nohy,světlou pleť a ty nádherné oči.Doufám,že se dobře uchytí *4* -
lucie-hadasova
lucka je nejhezci holka co jsem videl chtel bych ji poznat blis -
-
Re: lucie-hadasova
ti dám na ní mail, jestli chceš....
-
-
Lucka
Je krásná..chtěla bych být taky tak hezká...fakt jí to moc sluší a kdo říká,že ne tak jen závidí... *3* -
-
Re: Lucka
No, tak věř, že jsi hezčí! každopádně si myslím, že jsi přirozená slečna, která zdraví své kamarády, usměje se na ně a ne jen se nad ně povyšuje a přehlíží je a machruje nad nimi jak Brabína (P.s. to je její oficiální přezdívka ze školy)
-
-
nej nej nej
Má v sobě osobité kouzlo,je moc krásná. Chtěla jsem se stát taky modelkou, strašně mě to baví focení a td....ale ted k lucii je báječná!!!!!!! Je moc fajn že se stala miss!!!!!!!!! *4* -
Ahojt.....
ahojte lidičky,ona je prostě nejlepší!!!!
*3*