-
Lucko dík, za dnešní výkon v Londýně. Hodně jsi mě potěšila. Držím Ti palce.
Macek Morava -
Ahoj Lucko, přeju ti všechno nejlepší k narozkám, hlavně ať si zdravá a dál se ti daří. Ta ké hodně šťestí do víkendového fed cupu ve španělsku. Myslím, že roli české jedničky zvláneš perfektně. :))))
-
Lucko bylas skvela. Priste ty Italky porazis *3*
-
Lucko jsi super co jsi predvedla v Dauha nadhera PS JINAK VSE NEJLEPSI K NAROZENINAM drive jsem nemohl mnel jsem rozbity pocitac verim ze budes jeste lepsi
-
lucie to, že tě považují za princeznu Paříže si zasloužíš byla jsi naprosto užasná, opravdu gratuluji!!! *3* *14*
-
Děkujeme za 1.bod ve fed cupu *14*
-
vše nejlepší o příštím víkendu ve fed cupu *3*
-
Hih.. :) Máme stejné jméno.. *3* Ale opravdu jenom to jméno.. :) Terda i přijmení.. :D skvělá tenistka.. :)
-
Lucko ,ahoj, je mi 60 let,něco jsem v životě v tenisu viděl,třeba finále Davis cupu s Honzou Kodešem,Martinu Navrátlilovou na Štvanici za USA a sám něco nahrál,takže trochu vím o čem to je,obdivuju Tě delší dobu ,jsi bojovnice s úsměvem, oproti některým kolegynímdřeš jako Bára,přeji Ti ať se vyhrabeš z nemoci a hraje Ti to zase!A mám prosbu ,s přítelkyní nám bude 60,rád bych Tě požádal o podpis pro ní a mně Ivana ,Petr,náklady s tím spojené rád uhradímpříp.kontakt na další holky z Fedcupu za stejným účelem,včetně Endrei Hlaváčkové,vynikající deblisce,o to víc nechápu,že přesto,že jsou a Luckou sehrané je opomíjena při nominaci,dík a ať se brzy daří ke Tvé spokojenosti.Petr Jelinek
pe.jelinek@seznam.cz -
Blahopřeji k dalšímu titulu.Jedna z mála českých tenistů,která má charakter.Ještě jednou gratuluji