-
Narozeniny
Všechno nejlepší k narozeninám...hodně štěstí,zdraví,lásky a úspěchu na kurtě...ať ti to zítra na Slovensku vyjde. *14* -
Ahoj Lucko. Držíme ti. Palce abys. Všechny. Rozdrtila v FedCup *1* *15* *2* *3* *14* *4* Viky a Naty *4*
-
WOW!Hodnotím pouze turnaj mistrů 2015!Klobouk dolů,za pomoc druhým v postupu!Tady lze mluvit o charakteru,který spoustě lidí,hlavně sportovcům chybí!Nelze soudit podle jednoho gesta,ale mě se to páčí!
-
HAHA !!!
Šafářovic holčička ,má hezkého koníčka , hraje tenis-je to krása , k tomu Berďu-chytla si do lasa .Mají oba stejně zabarvená trika ,k tomu jde jim od ČEZu zdarma elektrika . *15* -
-
už to neplatí...Ester ji vystřídala..
-
-
Lucie,
jsem už starej chlap, viděl jsem a zažil hodně. Tvoji radost a emoce sdílím se slzami v očích, totálně dojatý. Děkuji za skvělý výkon a přeji hodně štěstí k postupu. Holky z Moravy jsou holt nejlepší. Ex-námořník, 56 . *14* -
Vše nej k dnešním narozeninám!!
Ahoj Luci,
přeju Ti všechno nejlepší k dnešním narozkám, ať se Ti daří a hodně zdraví, štěstí a v sobotu a neděli Ti budu držet všechny palce a dokonce v sobotu se přijdu i s mamkou a taťkou podívat!!!
Bojuj, jsi šikula.
Tvůj a Tomášův fanoušek ze Šlapanic
Tadeáš Grega
Je mi 7 let a hraju za Zetor!!! -
-
Re: Vše nej k dnešním narozeninám!!
A KDO TO ZA TEBE PSAL??? *1* *15* -
-
Re: Re: Vše nej k dnešním narozeninám!!
Jasně, že mamka!!
Sice su fakt v psaní dobrej, ale přeci jenom jsem teprve prvňák *3*
-
-
-
Šafářová Lucie je fyziognomií...vítězný typ,jak někdejší němka Gráfová,...to,co jí evidentně chybí,...je soustředěnost v tenise na sebe samu,...a najít v sobě dostatek "nenávisti" k soupeřce,...to,co předvedla s Radwaňskou,...je jen část její možností,ničit soupeřky.Lucie má dávno na to,...být v top 10.I výš.Jen,jestli to fakt chce,...??? *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4*
-
Lucinko jsi šikulka naše,velká gratulace
-
Výhra Lucky nad Wozniacki v Dauhá, nádhera, a dnes ještě zářez Kuzněcové! Lucie má den - všichni čumí, jak ten tenis umí!! TOP 10 - rozhodně, TOP 5 - proč ne! Diváka ale mrzí ty výkyvy! Je to, zdá se, o sebevědomí. Dovolím si v dalším textu tykat mladé, sympatické dámě a obracet se tak na Tebe, Lucko. Jsem Tvůj fanoušek, tedy muž středního věku. Omlouvám se, ale vykání mě přijde příliš studené, vzhledem k té radosti, kterou mně umíš svým tenisem dát a určitě tisícům dalších fanoušků. Tak bych tě chtěl, Lucko, poprosit za sebe a podobné fanoušky, prosím Tě, buď sebevědomá!! Ty jsi jednou z mála hráček, která umí hrát opravdu nejlepší světový tenis a svojí hrou můžeš porazit jakoukoliv soupeřku, JAKOUKOLIV!! To teď každý viděl - diváci, soupeřky, odborníci! Jen abys to viděla také ty sama! Abys to nezapomněla! V hlavě bys měla mít jedinou myšlenku - chci jít do desítky, patří tam!! Vždyť proto to hraješ!! Přeji ti k tomu jen hodně štěstí!! matislav
-
gratuluji k nádhernému semi ve wimbedonu a přeji co nejlepší ve vaší kariéře
-
-
chce se mi opet a znovu stebe zvracet.
-