-
šampaňské
Dobrý den Lucinko, jen jsem Vám chtěla říct, že Bohemia sekt je sekt a ne šampaňské !!! -
-
Re: šampaňské
Děkuji Jano, sypu si popel na hlavu. Už to nikdy nespletu. -
-
Re: Re: šampaňské
*14* *1*
-
-
-
Lucinka
Ahoj Lucinko, jsi takové milé sluníčko, jsi krásná!Jsem tvůj fanoušek a do života ti přeji jen to nejlepší. Můžu se zeptat,s kým trávíš nejvíc volný čas - teda kromě přítele. A zda chodíš na zápasy fotb.reprezentace společně s Radkou Kocurovou? Díky *14* -
-
Re: Lucinka
Ahoj Petře. Děkuji za zprávu. Kromě přítele trávím nejvíce času s rodičema. S Radkou jsem ještě na žádném zápase nebyla. Nejsem velká fotbalová fanynka. Kluky většinou sleduji v televizi a k tomu mám živé komentáře od Radky prostřednictvím telefonu. Přeji krásné dny.L
-
-
certice1@tiscali.cz
Ahoj Lucko, jste moje velká oblíbenkyně a taky Radka Kocurová. Mám vás obě moc ráda. Lucko, opravdu je Radka vaše nejlepší přítelkyně? Čím to je, že jste se takhle skamarádily? Děkuji za odpověď *4* -
-
Re: certice1@tiscali.cz
Dobrý den, Mariko. Ano, je to pravda. S Radkou jsme si padly do oka pri spolecnych pripravach na moderovani pocasi na Nove. Od te doby jsme nerozlucna dvojka, skvele si rozumime.Nikomu jinemu tak neduveruji, je to moje zlaticko. Hezky den
-
-
Lucka
Milá Lucie, jste krásná nejen exteriérem, ale i interiérem. Sleduji Vaše kroky již dlouho, připomíníte mi moji neteř, která je o půl roku mladší než Vy. Jak říká můj manžel, mám slabost pro Dagmarku- neteř, a pro Lucku. Jednejte a žijte jako dosud. Vážím si Vás a přeji Vám mnoho úspěchů. -
-
Re: Lucka
Je to od Vas moc mile, dekuji.
-
-
Hojky Lucí!!!
*4*Taky ti přeju hodně pracovních úspěchů*3*a ať ti vyjde i herecká kariéra *4*To ti přeje ,,komparzistka" Karčá*1* -
-
Re: Hojky Lucí!!!
Ahoj komparzistko Kájo:). Děkuju:)
-
-
Odpověď
Ahoj všichni. Moc vám děkuji za příspěvky.
To Nilla - Podle toho, co píšeš, musíš být opravdu vysoká! Mé nohy jsou o 5cm kratší, než ty tvoje a mám kalhoty ve velikosti 27/34. Číslo 34 označuje délku a myslím si, že tato délka by ti mohla také sedět, protože já je většinou šoupu po zemi:). Popravdě ani nevím, kde dělají delší kalhoty, protože jsem se o to nikdy nepotřebovala zajímat. Velký výběr kalhot mají třeba v Zaře. Tak hodně štěstí:) -
Prosba
Ahoj Lucko,
nejdříve bych ti chtěla říct, že jsi výborná modelka. *3*
A teď bych se tě chtěla zeptat, poprosit tě, jestli by jsi mi nemohla poradit nějakou módní značku, která dělá dlouhé kalhoty. Jak džíny tak i klasické kalhoty. Je mi 20 let a mám hrozný problém sehnat trochu delší kalhoty. Jsem z toho dost nešťastná. Mé nohy jsou od boků dlouhé cca 112cm. Za odpověď ti budu velice vděčná. *9* *4*
Přeji ti mnoho pracovních úspěchů. -
muž
ahoj lucko jsi pekna ja sem z pribrami je mi 15 uz sem te vydel na vlastni oci kdy jsi byla obecnici na zš byla jsi pozvana od lenky novotny